Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primul joc video care poate fi folosit medical in tratarea unei probleme grave

Playtech Playtech,
Primul joc video care poate fi folosit medical in tratarea unei probleme grave

Doctorii ar putea prescrie de acum copiilor care sufera de ADHD un tratament cu jocuri video. Cum functioneaza mai exact jocul care poate trata o astfel de problema grava de sanatate? Jocul. continuă pe Playtech

Primul lider PNL care ataca deschis USR-PLUS. Falca: Nu doar PSD sustine un candidat dubios care accede pentru functia de comisar european, ci chiar si USR-PLUS prin Ciolos si Botos

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falca lanseaza un atac deschis la Dacian Ciolos pe care il acuza ca, la fel ca PSD, sustine un candidat dubios pentru functia de comisar european, mai exact pe candidata Frantei, Sylvie Goulard.

Solutia Orange care poate face mai mult pentru agricultura decat statul

Orange a anuntat Flexible Engine, un serviciu de public cloud prin care clientii pot optimiza, transforma si dezvolta rapid aplicatii de business. Aceasta este, de fapt, o platforma de public.

Hartia care poate fi produsa fara copaci taiati va ajuta enorm planeta

Dupa cum stii, materia prima pentru fabricarea hartiei o reprezinta copacii. insa acest lucru s-ar putea schimba datorita cercetatorilor australieni, care au gasit o alta alternativa ce.

VIDEO Care este situatia pe santierele feroviare de doua miliarde euro din vestul tarii

Lucrarile au avansat in ultimele luni pe santierele feroviare dintre Arad si Simeria, in unele locuri stadiul fizic depasind 30%, in conditiile in care era si de sub 5% la inceput de an, arata CFR Infrastructura. in acest moment cele mai rapide trenuri fac peste trei ore pe cei 158 km dintre Arad si Simeria din cauza restrictiilor de viteza, iar intarzierile apar des. Probabil ca totul va fi gata in 2023 si atunci cele mai rapide trenuri vor putea face 80-90 de minute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )