Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul magazin din Romania unde poti face precomanda la iPhone 11

Playtech Playtech,
Primul magazin din Romania unde poti face precomanda la iPhone 11

Noul iPhone a fost anuntat oficial. E si nu e cum te asteptai, dar mai important e ca poti face precomanda la iPhone 11. Primul magazin care a anuntat precomenzile a confirmat si perioada de. continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde politistii vor confisca banii castigati de cersetori

Consilierii locali din Arad au adoptat, miercuri, proiectul de hotarare propus de Primarie prin care sunt crescute amenzile pentru cersetorie, iar veniturile obtinute prin apelarea la mila publica sunt confiscate.

Un nou brand de fashion in Romania: retailerul scandinav Marc OPolo deschide primul magazin

Piata romaneasca de fashion a mai adaugat un brand; retailerul scandinav Marc O039;Polo intra pe piata locala si deschide primul magazin din Romania pe 12 septembrie, in Bucuresti Mall-Vitan.

Cum poti face noua litri de suc din doar patru portocale. E simplu si rapid!

Poti face noua litri de suc din doar patru portocale. INGREDIENTE: -patru portocale -apa -o lingura de sare de lamaie -1 kilogramde zahar. MOD DE PREPARARE: Spalati foarte bine si.

Primul muzeu subacvatic din Romania. Ce piesa scufundata in Marea Neagra, la zece metri adancime, pot admira turistii

Scafandrul profesionist Pascale Roibu vrea sa inaugureze primul muzeu subacvatic din Romania. Prima statuie, a lui Ovidius, va fi scufundata cand vremea o va permite la o adancime de maximum 10 metri, intre zidurile vechii Cetati Tomis.

Cazul Sorina. Decizie definitiva a Tribunalului Olt cu privire la plecarea din Romania alaturi de familia adoptiva

Tribunalul Olt a respins apelul facut de procurorul general in cazul Sorinei, cu privire la interzicerea parasirii teritoriului Romaniei. Fetita din Baia de Arama, judetul Mehedinti, se afla in Statele Unite ale Americii alaturi de familia adoptiva. Decizia judecatorilor este definitiva. Tribunalul Olt a dat o decizie definitiva in cazul plecarii Sorinei din Romania Respinge .

TOPUL Comerciantilor de produse electro-IT din Romania

Piata de electro-ITC din Romania se afla pe un trend ascendent, datorat in mare parte comertului electronic, potrivit unei analize realizate de KeysFin. in 2018, existau 5. 168 de comercianti de produse electro-ITC in Romania, majoritatea fiind IMM-uri. Care sunt principalii jucatori de pe piata, cate astfel de firme exista si ce judete conduc topul industriei in functie de cifra de afaceri si numar de firme.

Iulia Fratila a plecat din Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Cat de mult s-a schimbat

Iulia Fratila s-a retras de mai bine de 10 ani din lumea publica. Frumoasa, care odinioara facea furori cu trupul bine sculptat si cu pletele sale blonde, a ales sa paraseasca Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala cumplita. Cum arata acum si care mai este starea sa? Cat de mult s-a schimbat .

CEZ a demarat testele pentru vanzarea activelor din Romania

Grupul CEZ a lansat o testare de piata privind vanzarea activelor detinute in Romania, printre care parcul eolian din Dobrogea si distributia din Oltenia, potrivit unui comunicat al companiei. Reamintim ca CEZ si-a manifestat inca din vara intentia de a vinde activele din Romania. La fel si grupul italian ENEL. Una dintre companiile interesate de achizitionarea acestor active este Hidroelectrica.

Record de alcoolemie intr-un judet din Romania. Ce a patit soferul cu 1,92 mgl in aerul expirat

Un sofer din judetul Braila a fost prins de politisti in timp ce conducea pe drumurile publice cu o alcoolemie de 1,92 mgl. Este cea mai mare alcoolemie care a fost depistata in acest an la conducatorii auto din Braila. Record de alcoolemie in Braila: 1,92 mgl in aerul expirat Politistii braileni au anuntat ca .

Statele Unite au retras din Romania sistemul antiracheta THAAD

Fortele Terestre ale Statelor Unite US Army) au anuntat retragerea din Romania a sistemului mobil a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )