Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primul magazin online din Romania care introduce cautarea vocala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul magazin online din Romania care introduce cautarea vocala

Ceea ce parea acum multi ani o fantasmagorie, a devenit o realitatea uzuala in zilele noastre. Din ce in ce mai multi consumatori folosesc vocea pentru a efectua interogari in motoarele de cautare online, pentru a gasi companii locale sau pentru a lua. continuă pe Wall-Street Ro

Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa. Clocoteste in inima tarii

Un vulcan din Romania care se considera stins, este astazi in prag sa erupa. O echipa internationala de cercetatori a descoperit depozite de magma in inima tarii. Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa Un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters .

Iohannis a promulgat legea privind votul din diaspora, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta: Cer Guvernului sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Cotroceni, ca promulga legea privind votul din diaspora, care ar trebui sa le asigure romanilor din strainatate dreptul de vot, fara a mai astepta ore in sir la coada. El a cerut ministerelor de Interne, Externe si Autoritatii Electorale Permanente sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta.

Stirile ProTV: Lacul din Romania care a intrat in Cartea Recordurilor. Scaldatul, permis doar 3 luni pe an

Romania are cel mai mare lac helioterm, din lume. Este lacul Ursu atractia statiunii Sovata. Apele sale au capacitatea de a pastra multa vreme caldura soarelui.

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Ce program va avea

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Compania care in 2018 a obtinut afaceri de 5,7 miliarde de lei va inaugura, vineri, 26 iulie 2019, de la ora 10:00, magazinul situat pe Soseaua Pacurari, nr. Mega Image a deschis in acest an aproximativ 30 de unitati noi, iar planul este de 90 de .

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Un lac din Romania poate vindeca depresia. Ce proprietati deosebite are lacul din Caras-Severin

Romania, plai frumos! Scumpa tara romaneasca Cuib in care ne-am nascut Camp pe care s-a vazut Vitejia stramoseasca Scumpa tara romaneasca, a scris Cosbuc. Dar nu e numai frumoasa, ci si plina de magie. Iata ce se spune despre lacul din Caras- Severin. Un lac din Romania poate vindeca depresia Romania, loc in care peisajul .

Istoria manelelor: De ce se canta mereu de dusmani, jale si bani si care vrea sa fie intelesul celui mai criticat gen muzical din Romania

Neversea, Electric Castle, aceeasi distractiepe manele. Desi sunt foarte multi care critica genul acesta muzical, pare ca in realitatea lucrurile stau alfel. De unde provine maneaua si cum au ingropat regii rostul sau principal? Istoria manelelor: de unde provine Numerosi muzicologi au avut o atentie aparte asupra genului muzical care este acum criticat de multisi .

Industria de media si divertisment din Romania va atinge 3 miliarde dolari in acest an

Industria de media si divertisment din Romania va atinge in 2019 pragul de 3 miliarde de dolari, in .

Surpriza! Cine este bugetarul din Romania cu un salariu lunar de 20.000 de euro pe luna

Un bugetar din Romania a castigat anul trecut 1. 000 de lei, adica in jur de 20. 000 de euro in fiecare luna. Altul a incasat o pensie de cateva mii de euro, plus un salariu record de la o banca de.

BRD Bucharest Open: Elena Rybakina a castigat primul titlu WTA din cariera - Victorie categorica in fata Patriciei Tig

Elena Rybakina Kazahstan, 106 WTA) si-a trecut in palmares primul titlu WTA al carierei dupa ce a invins-o pe Patricia Maria Tig in finala BRD Bucharest Open. Jucatoarea in varsta de 20 de ani a obtinut o victorie categorica, scor 6-2, 6-0, dupa doar 66 de minute de joc.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )