Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Primul magazin Miniso din 40 planuite, inaugurat la Bucuresti. In ce mall se afla?

Retailerul japonez Miniso a inaugurat, pe 1 septembrie, primul sau magazin din Romania. Compania, specializata in retailul de produse pentru casa, accesorii si jucarii, infiintata in 2013, are ca obiectiv financiar atingerea unei cifre de afaceri de.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Retailerul de accesorii Meli Melo intra pe piata francizelor si deschide primul magazin in Targu Jiu

Retailerul de accesorii si decoratiuni Meli Melo Paris, prezent pe piata locala din 1998 si cu afaceri de peste 12 milioane euro, a intrat pe piata francizelor cu o prima astfel de unitate. Noul magazin Meli Melo deschis in sistem franciza se afla in.

Cum reactioneaza americanii cand mananca dulciuri din Romania - VIDEO

Doi tineri americani veniti in Romania in aceasta vara au facut un test inedit. Au mers intr-un hypermarket romanesc si au cumparat mai multe dulciuri pe care le-au testat in timp ce se filmau. Clipul.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )