Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primul parc Disney din China - o investitie de 5,5 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul parc Disney din China - o investitie de 5,5 miliarde dolari

Primul parc tematic Disney din China a fost inaugurat ieri, la Shanghai, investitia realizata de compania americana Walt Disney Co. in tara asiatica ridicandu-se la 5,5 miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. S-a inaugurat Disneyland Shanghai. Cea mai noua tara a basmelor a costat 5,5 miliarde de dolari

Daca inca nu v-ati finalizat planurile de vacanta pentru anul 2016, o posibila destinatie ar fi orasul Shanghai. Aici s-a deschis, la data de 16 iunie, primul parc Disney din China continentala.

Peste 18.000 de masini au fost afectate de grindina, intr-un oras din China (VIDEO)

Grindina a avariat peste 18. 000 de masini in orasul Changzhi din China de Nord. Ploile abundente si grindina au durat aproximativ 20 de minute, potrivit China Xinhua News. in nordul Chinei, in.

Panica printre pasagerii unui zbor din China: Un barbat ce voia sa patrunda in cockpit a trebuit sa fie legat de scaun (VIDEO)

Membrii echipajului si pasagerii unui avion ce zbura pe o ruta interna din China au fost nevoiti sa lege un barbat de scaunul pe care statea dupa ce acesta a inceput sa se comporte ciudat si voia sa.

Dupa o vizita in Paris, o romanca a renuntat la corporatie si a deschis primul centru Waterbike din tara

Dupa 15 ani in corporatii, Gabriela Beta s-a apucat de afaceri cu un concept care abia prinde curaj in Romania: aquabiking, exercitii de pedalare si alergare in apa intr-o cabina individuala. Asa a aparut in tara primul centru Waterbike, in care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )