Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primul parc fotovoltaic din Gorj, inaugurat la Arcani

Adevărul Adevărul,
Primul parc fotovoltaic din Gorj, inaugurat la Arcani

Prima centrala fotovoltaica din judetul Gorj a fost inaugurata vineri, 23 noiembrie, in satul Stoiesti, din comuna Arcani. continuă pe Adevărul

O firma brasoveana a investit peste 13 milioane de euro in cel mai mare parc solar din Romania

Compania brasoveana RaRa Parc a anuntat ca va pune in functiune la Isaccea in cursul saptamanii viitoare cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW.

Cel mai mare parc solar din Romania va fi deschis la Isaccea

Firma RaRa Parc, din Brasov, va pune in functiune la Isaccea, saptamana viitoare, cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a 4. 000 de gospodarii.

Cel mai mare parc solar din Romania se deschide saptamana viitore. Centrala se afla la Isaccea

Cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW, va fi pus in functiune saptamana viitoare, la Isaccea, informeaza Mediafax. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a.

BeltArt deschide primul sau magazin din Romania la Brasov

Compania brasoveana BeltArt, subsidiara nemtilor de la BeltArt GmbH, un important producator de obiecte vestimentare, va deschide primul sau magazin din Romania sub acest brand la Brasov anul viitor, sustin surse din piata de fashion retail.

Decathlon a investit 10 milioane euro in primul sau magazin din Constanta

Primul magazin din Constanta al Decathlon, retailerul de articole sportive si pentru petrecerea timpului liber, si-a deschis portile in cadrul complexului comercial TOM Retail Park.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )