Libnet.ro
UNICEF

16:15

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Adevărul Adevărul,
Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO. Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Cotroceni pe omologul sau Bulgar, Rosen Plevneliev. Seful statului s-a decarat ca este foarte bucuros ca il aiba oaspete pe presedintele Bulgariei pentru ca este primul sef de stat pe care il intampina la Bucuresti, de la preluarea mandatului.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu ministrul ucrainean de Externe: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, seful statului exprimandu-si speranta ca intrarea in vigoare a.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

Doua luni cu Klaus Iohannis la Cotroceni: Presedinte-jucator, dar cu alt stil decat al lui Basescu

Klaus Iohannis implineste maine doua luni de la preluarea mandatului prezidential. Iohannis a preluat modelul de presedinte-jucator, dar a schimbat stilul, considera specialistii in politica interna. Presed.

Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis la sefia SRI: de 6 ani liberal, fost conservator, ministru, deputat si actual europarlamentar

Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL si actual europarlamentar, a fost nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI. El a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Fostul presedinte.

Cine este Eduard Hellvig, propus sef al SRI de Klaus Iohannis

Eduard Hellvig, propus director al Serviciului Roman de Informatii SRI), este europarlamentar PNL si e considerat un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, alaturi de care a stat in campania prezidentiala. Hellvig a fost extrem de apropiat si de fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, fiindu-i chiar consilier personal, iar inainte a fost membru al PC. Hellvig a lucrat intr-o firma a lui Dan Mihalache. El este europarlamentar din 2013, precedenta functie fiind cea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul USL. El a demisionat insa la scurt timp dupa numirea in functie, dupa ce ANI a comunicat public ca liderul liberal ar fi in conflict de interese.

Klaus Iohannis, intalnire oficiala cu ministrul de Externe ucrainean, Pavlo Klimkin

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Potrivit sefului statului, cei doi au discutat despre resp.

Ion Cristoiu: Asa cum l-a sfatuit Traian Basescu, Klaus Iohannis a inceput sa puna presiune pe Victor Ponta!

Dupa ce Klaus Iohannis a fost criticat in nenumarate randuri ca este practic inexistent in peisajul politic mioritic, jurnalistul Ion Cristoiu remarca o revenire in forta a sefului statului. Klaus.

Klaus Iohannis, la Digi24: Exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la emisiunea Jurnal de seara de la Digi24, moderata de Luca Niculescu, ca exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul. Pe de alta parte, intrebat cum lucreaza Guvernul Ponta, Iohannis a raspuns: Asa cum am promis: institutional corect. Nici mai mult, nici mai putin. ) Nu exista nici o colaborare politica, pentru ca provenim din zone doctrinar diferite. Dar discutam probleme foarte concrete care tin de Romania. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )