Libnet.ro
UNICEF

10:02

Primul procuror care si-a depus candidatura la sefia DNA

B1 B1,
Primul procuror care si-a depus candidatura la sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA este Florentina Mirica. Asta s-a intamplat chiar luni,in ultima zi de depunere a candidaturilor, conform calendarului anuntat de Ministrul. continuă pe B1

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA. Dosarele grele instrumentate de posibila succesoare a lui Kovesi

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru sefia DNA este Florentina Mirica. Asta s-a intamplat chiar luni,in ultima zi de depunere a candidaturilor, conform calendarului anuntat de Ministrul Justit.

Cine este Florentina Mirica, procurorul care si-a depus candidatura la sefia DNA / Promovata de Kovesi, ea a instrumentat mai multe dosare grele

Procurorul Florentina Mirica, sefa a directiei de combatere a corputiei din cadrul DNA si candidat la sefia acestei institutii, a instrumentat de-a lungul vremii mai multe dosare cu greutate, in care au fost implicati inalti demnitari, dar si cauze cu impact social major cum este dosarul fraudelor de la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate. Florentina Mirica se numara printre procurorii care au semnat scrisoarea deschisa privind independenta justitiei.

Cine este Florentina Mirica, primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura, in ultima zi de inscriere la concursul pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie, este Florentina Mirica. Florentina Mirica este cunoscuta ca fiind o.

A aparut un al doilea nume pe lista celor care si-au depus candidatura la sefia DNA

Marius Iacob, procuror-sef adjunct la DNA, si-a depus astazi dosarul de candidatura pentru sefia DNA. Marius Iacob si-a inceput activitatea de procuror in 1994 la Parchetul e pe langa Judecatoria.

Patru candidati la sefia DNA. Cine sunt Florentina Mirica, Marius Iacob, Cristian Lazar si Elena Grecu. Dosarele grele instrumentate de cei patru procurori

UPDATE: inca un procuror si-a depus candidatura pentru conducerea DNA. Este vorba despreprocuroarea Elena Grecu, carelucreaza din 2015 ca sefa a Biroului Juridic al DNA, structura centrala. Elena.

Primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA este procurorul Florentina Mirica. Aceasta si-a depus candidatura luni dimineata.

A doua candidatura la sefia DNA. Cine este Marius Iacob si ce dosare a instrumentat

Marius Iacob, procurorul sef adjunct al DNA, si-a depus luni, in ultima zi, dosarul de candidatura la sefia DNA. Iacob si-a inceput cariera in 1994 ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria.

Niciun procuror nu si-a depus candidatura pentru sefia DNA, iar luni expira termenul. Toader: Sunt convins ca mine se vor nscrie la concurs

Cu doar o zi inaintea expirarii termenului de depunere a dosarelor pentru concursul de ocupare a functiei de sef al DNA, niciun procuror nu si-a inregistrat candidatura. Cu toate acestea, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru Mediafax, ca este convins ca luni vor fi depuse candidaturi. in caz contrar, procedura va fi reluata.

Tudorel Toader: Nu a fost depusa, inca, nicio candidatura pentru sefia DNA; cel mai probabil maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la B1

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )