Libnet.ro
UNICEF

18:46

Primul procuror trimis n judecata de Sectia speciala, achitat definitiv de Instanta suprema

Hotnews Hotnews,
 Primul procuror trimis n judecata de Sectia speciala, achitat definitiv de Instanta suprema

Un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema a dispus, luni, achitarea definitiva a lui Eugen Stoina, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, fost procuror DNA, trimis in judecata de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) pentru savarsirea infractiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice, el fiind acuzat ca a consumat bauturi alcoolice si a produs un accident rutier, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Primul procuror trimis in judecata de Sectia Speciala a fost achitat definitiv de Instanta suprema

Un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema a dispus luni, 9 decembrie, achitarea definitiva a lui Eugen Stoina, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, fost procuror DNA, trimis in judecata de Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Ministrul Justitiei nu renunta la ideea desfiintarii SIIJ. Predoiu: Sectia Speciala a fost compromisa

Ministrul Justitiei nu renunta la ideea desfintarii Sectiei Speciale si chiar lanseaza un atac dur. Catalin Predoiu acuza ca sectia ar fi reusit sa se compromita prin anchetele efectuate de procurori impotriva unor magistrati si chiar diplomati. Mai mult, Predoiu sustine ca statutul procurorului-sef al Sectiei este neclar si ca blocheaza activitateai.

Catalin Predoiu: SIIJ a fost compromisa chiar prin actul de infiintare. Sectia speciala a vizat paralizarea luptei anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitir SIIJ) a fost compromisa chiar prin actul prin ca.

Danca: Memorandumul privind Sectia speciala a fost prezentat in sedinta. Urmeaza ca Guvenul sa decida calea de urmat

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca in cadrul sedintei de guvern de vineri a fost prezentatmemorandumul privindSectia speciala pentru investigarea Infractiunilor din Justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )