Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul protest din 2018 in Piata Victoriei. Cateva zeci de persoane s-au strans in fata Guvernului: SOS, Justitia!

Adevărul Adevărul,
Primul protest din 2018 in Piata Victoriei. Cateva zeci de persoane s-au strans in fata Guvernului: SOS, Justitia!

Cateva zeci de persoane s-au adunat, luni seara, in fata Guvernului, pentru a milita in favoarea unei justitii independente. Un nou protest a inceput, la ora 18. 00, in prima zi a anului 2018. Bucurestiul va zice NU este sloganul de pe Facebook ce i-a adunat pe protestatari. continuă pe Adevărul

Halep, fara sponsor tehnic la primul meci din 2018. Cum explica situatia

Simona Halep si-a incheiat contractul cu Adidas la final de 2017, iar in prima zi a noului an a disputat primul meci de simplu in turneul de la Shenzen fara a avea vreun logo pe echipamentul sau de joc.

Primul protest al anului in Piata Victoriei: 300 de manifestanti cer retragerea legilor justitiei

Primul protest din acest an in Piata Victoriei a avut loc luni seara, la manifestatie participand aproximativ 300 de oameni. Protestul a inceput dupa ora 19. 00, iar in punctul maxim au fost aproximativ 300 de persoane, care au scandat impotriva Guvernului, cerand in principal retragerea legilor justitiei, relateaza News. ro. La aceasta ora, in Piata Victoriei mai sunt cateva zeci de manifestanti.

Primul protest al anului in Piata Victoriei: 300 de manifestanti au cerut retragerea legilor justitiei

Primul protest din acest an in Piata Victoriei a avut loc luni seara, la manifestatie participand aproximativ 300 de oameni. Protestul a inceput dupa ora 19. 00, iar in punctul maxim au fost aproximativ 300 de persoane, care au scandat impotriva Guvernului, cerand in principal retragerea legilor justitiei, relateaza News. ro.

Protest inedit al unei trupe rock in Piata Victoriei. Unul dintre manifestanti a fost amendat (VIDEO)

Un nou conflict a avut loc in Piata Victoriei, intre reprezentantii Miscarii Rezist si jandarmi, cand cei dintai au vrut sa organizeze un miniconcert! O trupa de rock alternativ venise.

Protest inedit al unei trupe rock in Piata Victoriei, fata de modificarile la legile Justitiei. Protestatar amendat cu 1.500 de lei

Trupa rock Alex The Fat Penguins a manifestat, vineri, fata de masurile Guvernului. Membrii formatiei si-au adus instrumentele cu o dubita si le-au amplasat in Piata Victoriei dupa care au cantat o piesa din repertoriul lor. Unul dintre protestatarii prezenti a fost sanctionat cu 1. 500 de lei.

Vremea va fi calda in noaptea de Revelion, in Bucuresti si in tara; temperaturi de 14 grade in prima zi din 2018

Vremea va fi calda in noaptea dintre ani, cu temperaturi de 3 - 4 grade Celsius in vestul tarii, zona Moldovei si a Litoralului si de zero grade in Bucuresti, iar in prima zi din 2018 valorile termice vor ajunge si la 14 grade Celsius, a declarat, vineri, pentru Agerpres, meteorologul de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Mihai Timu.

Apel disperat in primul minut din 2018. Un barbat si-a amenintat sotia ca-si pune capat zilelor, in timp ce un tanar de 23 ani si-a dus planul pana la sfarsit

Echipajele de prim ajutor s-au confruntat cu situatii de tot felul in noaptea dintre ani, pompierii demarand cautarile in cazul unui barbat a carui disparitie a anuntat-o sotia, in timp ce medicul Serviciului de Ambulanta a constatat decesul in cazul unui tanar care si-a pus capat zilelor.

Cum a fost surprins un barbat pe plaja din Mamaia, in prima zi din 2018 - FOTO

Spectacol neobisnuit la malul marii, in prima zi a anului 2018. Un barbat in varsta de aproape 50 de ani a venit, s-a dezbracat si, ca in cea mai fierbinte zi de vara, a intrat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )