Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primul sondaj privind Brexitul realizat dupa moartea deputatei Jo Cox: Tabara pro - UE castiga teren

Hotnews Hotnews,
 Primul sondaj privind Brexitul realizat dupa moartea deputatei Jo Cox: Tabara pro - UE castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana conduce in primul sondaj realizat dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, in timp ce dezbaterile au fost reluate in forta cu cinci zile inainte de Referendum, informeaza Bloomberg. continuă pe Hotnews

Petitia care ar putea schimba soarta Marii Britanii, dupa uciderea deputatei Jo Cox

O petitie prin care se cere anularea referendumului privind ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana cucereste din ce in ce mai multi adepti, dupa uciderea deputatei JO Cox. Pana.

Campania referendumului privind Brexitul s-a reluat

Campania premergatoare referendumului la care britanicii se vor pronunta pe 23 iunie in chestiunea Brexitului iesirea din Uniunea Europeana) s-a reluat astazi, dupa trei zile de pauza ce au urmat asasinarii deputatei laburiste, Jo Cox, iar ultimele sondaje arata o revenire a taberei In ce sprijina ramanerea in blocul comunitar), in timp ce tabara Leave se teme ca aceasta crima ar putea influenta decisiv rezultatul referendumului, relateaza agentia Reuters.

Brexit: Moartea deputatei Jo Cox ar putea sa schimbe rezultatul referendumului privind apartenenta Marii Britanii la UE?

Campaniile pro, respectiv contra iesirii Marii Britanii din UE, si-au suspendat orice activitate in vederea referendumului din 23 iunie, in semn de respect fata de deputata britanica pro-europeana Jo Cox, asasinata joi. Politicienii britanici din ambele tabere ar trebui sa traga invataminte din aceasta tragedie. Moartea lui Cox ar trebui sa influenta dezbaterea despre Brexit si rezultatul referendumului.

Moartea deputatei Jo Cox: David Cameron convoaca Parlamentul in sesiune extraordinara

Premierul britanic David Cameron a lansat vineri un apel la 'toleranta' si la uniune, aducand un omagiu, la Birstall, deputatei laburiste pro-UE Jo Cox, asasinata cu salbaticie joi, si a convocat o.

Premierul britanic face apel la toleranta si uniune, dupa ASASINAREA deputatei laburiste pro-UE Jo Cox

Premierul britanic David Cameron a lansat vineri un apel la toleranta si la uniune, aducand un omagiu, la Birstall, deputatei laburiste pro-UE Jo Cox, asasinata cu salbaticie joi, si a convocat o sesiune extraordinara a Parlamentului pentru luni, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Acolo unde vedem ura, acolo unde vedem diviziuni, trebuie sa le alungam din viata noastra politica, din viata noastra publica, din comunitatile noastre, a subliniat Cameron, care s-a deplasat in micul oras din nordul Angliei unde deputata britanica a fost ucisa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )