Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primul stat din Europa care a scapat complet de coronavirus

Antena3 Antena3,
Primul stat din Europa care a scapat complet de coronavirus

Muntenegru este primul stat din Europa care reuseste sa invinga temutul virus, la 68 de zile de la depistarea primelor cazuri de Covid-19 pe teritoriul sau. De 20 de zile, in Muntenegru nu au mai fost raportate noi imbolnaviri. continuă pe Antena3

Tara care a invins epidemia de Covid-19. Muntenegru, primul stat din Europa liber de coronavirus

Un prim stat european anunta ca nu mai are niciun caz de coronavirus. Este vorba despre micul stat balcanic Muntenegru. Autoritatile de la Podgorita au declarat duminica faptul ca nu mai exista pe teitoriul.

Prima tara din Europa care a scapat de coronavirus

Muntenegru nu mai avea luni dimineata pe teritorul sau niciun caz activ de coronavirus, devenind astfel prima tara din Europa care a reusit sa combata SARS-CoV-2.

Muntenegru devine primul stat liber de coronavirus din Europa

Statul Muntenegru nu mai avea, duminica, pe teritoriul sau nicio persoana confirmata ca fiind infectata cu coronavirusul SARS-CoV-2, devenind astfel prima tara din Europa libera de coronavirus, la 68 de zile dupa ce a inregistrat primul sau caz de COVID-19, arata datele Institutului de sanatate nationala al Muntenegrului IJZ), citate luni de agentia croata de presa HINA.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul ING Bank Romania a a scazut cu 27%, fata de aceeasi perioada a anului precedent

ING Bank Romania a raportat, pentru primul trimestru din acest an, un profit net care s-a depreciat cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 143 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

PREMIERUL MOLDOVEI: Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Premierul Republicii Moldova, Ioan Chicu, a avut vineri o iesire fara precedent la adresa Romaniei, pe care a acuzat-o ca e cea mai corupta tara din Europa. El a continuat cu critici legate de gestiunea coronavirusului si a scris pe Facebook ca doar judetul Suceava are un numar de infectati cu COVID 19 cat jumate din numarul de bolnavi inregistrati in toata Republica Moldova.

PANA LA FINALUL LUNII IUNIE TUI vrea sa reia zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

Operatorul turistic TUI intentioneaza sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen.

Premierul Republicii Moldova spune ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa Donatia trimisa cetatenilor din stanga Prutului fusese intampinata si ea cu reactii controversate de oficialii de la Chisinau

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a continuat sirul declaratiilor provocatoare la adresa Bucurestiului, vineri, cand a afirmat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa. Mai mult decat.

Reluarea zborurilor catre principalele destinatii de vacanta din Europa. Planul celui mai mare operator de turism din lume

Pandemia de coronavirus a afectat puternic economiile tarilor, in majoritatea sectoarelor de activitate. Turismul este unul dintre domeniile care a inregisrat un declin urias din cauza pandemiei COVID-19, fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )