Libnet.ro
UNICEF

08:47

Primul SUV din istoria Aston Martin, disponibil in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul SUV din istoria Aston Martin, disponibil in tara noastra

Aston Martin DBX, primul SUV din istoria brandului, a fost prezentat, ieri, la Bucuresti. Clientii il pot comanda cu un pret de pornire de 165. 000 de euro, fara TVA, o suma care il pozitioneaza pe piata drept cel mai accesibil SUV de lux. continuă pe Ziarul Bursa

Noul Aston Martin DBX a fost lansat in Romania. Pretul porneste de la 196.350 de euro

Primul SUV din istoria Aston Martin a fost lansat oficial si in Romania. DBX porneste de la 196. 350 de euro, cu TVA, iar livrarile debuteaza in prima jumatate a anului viitor.

FOTO Aston Martin DBX a ajuns in Romania

Aston Martin DBX a fost gandit pentru a fi cel accesibil model din categoria SUV-urilor de lux. Romania se afla in primele 5 tari care prezinta direct acest model clientilor doritori sa intre in posesia unui astfel de automobil in prima jumatate a anului 2020.

Liderul republicanilor afirma ca inculparea lui Trump este cea mai nedreapta din istoria moderna

Inculparea presedintelui american Donald Trump este cea mai grabita, lipsita de detalii si nedreapta din istoria moderna, a declarat joi Mitch McConnell, liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Ce pensie are Petre Roman, la 30 de ani de la Revolutie. A fost primul premier din epoca Ion Iliescu

Pana la Revolutia din Decembrie 1989 Petre Roman era cunoscut pentru cariera sa universitara si ca specialist in fizica fluidelor si poluarea mediului. Petre Roman a participat direct, impreuna cu tinerii revolutionari, la baricada din centrul Bucurestiului in zilele de 21 si 22 decembrie si tot an 22 decembrie Petre Roman pronunta, din balconul sediului .

Turda a devenit primul oras din Romania cu transport in comun exclusiv electric

Municipiul Turda a devenit, incepand de luni, primul oras din Romania in care transportul in comun se desfasoara cu autobuze exclusiv electrice.

Robert Lewandowski, al treilea atacant din istoria Bundesligii

Polonezul Robert Lewandowski scrie pagina dupa pagina in istoria primei ligi din Germania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )