Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primul termen cu noul complet de judecata n dosarul lui Dragnea, la Instanta suprema

Hotnews Hotnews,
 Primul termen cu noul complet de judecata n dosarul lui Dragnea, la Instanta suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, miercuri, primul termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, dupa ce a fost repartizat la noul complet, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Primul termen cu nou complet de judecatori in dosarul lui Dragnea, la inalta Curte de Casatie si Justitie

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, miercuri, primul termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, dupa ce a fost repartizat la noul complet.

ICCJ: Primul termen cu noul complet de judecata in dosarul lui Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, miercuri, primul termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6.

UPDATE Curtea Suprema a amanat pentru luna ianuarie dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de fapte de coruptie

Curtea Suprema a amanat, miercuri, pentru 21 ianuarie dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare. Astfel, dosarul angajarilor fictive va reveni unui nou complet de 5, care va fi tras la sorti la inceputul anului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )