Libnet.ro
UNICEF

09:01

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Grupul CVW Technologies a inregistrat venituri de 4,3 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Grupul CVW Technologies a inregistrat venituri de 4,3 milioane lei

Grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate in aplicatii rezidentiale, industriale si municipale, anunta rezultatele financiare din primul trimestru 2020 si raporteaza venituri din vanzari in valoare de 4. 000 lei. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul CVW Technologies anunta venituri de 4.278.000 lei aferente primului trimestru din 2020

Veniturile au crescut pentru grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate, in primul trimestru din 2020. Ei raporteaza venituri din vanzari in valoare de 4,278,000 lei, printr-un comunicat de presa.

Grupul CVW Technologies anunta venituri de 4.278.000 lei aferente T1 2020 si o crestere cu 47,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut pe segmentul statiilor de tratare si epurare apa

Grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate in aplicatii rezidentiale, industriale si municipale, anunta rezultatele financiare din primul trimestru 2020 si raporteaza venituri din vanzari in valoare de 4. 000 lei. La finalul anului trecut, compania a raportat afaceri de 24. 000 lei pentru intreg anul 2019. Grupul CVW Technologies detine brandurile CV Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter si magazinulapei. ro.

INS: Transportul aerian de pasageri a scazut cu 17,1% in primul trimestru din acest an

Transportul aerian de pasageri a scazut in primul trimestru al acestui an cu 17,1%, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, de la 4,644 milioane de pasageri la 3,851 milioane de pasageri, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, citate de Agerpres.

Romania si Irlanda, cele mai mari cresteri economice din UE. 22 de tari au iesit pe minus in primul trimestru

Irlanda si Romania au inregistrat cele mai mari cresteri economice din UE, in primul trimestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Cum am reusit cresterea economiei din primul trimestru: consumul si investitiile au ajutat, comertul exterior a tras inapoi

Fata de acelasi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 2,4% pe seria bruta si cu 2,7% pe seria ajustata sezonier, au transmis marti reprezentantii INS. Acestia admit ca estimarile semnal transmise acum 3 saptamani) precum si cele provizorii ale PIB sunt afectate de dificultatile create de criza pandemica si de instituirea starii de urgenta.

INS: Investitiile nete au crescut cu 5% trimestrul acesta fata de acelasi trimestru din 2019

Investitiile nete realizate in economia nationala au crescut cu 5% in primul trimestru al acestui an, la 18,446 miliarde lei, fata de trimestrul I 2019, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS), citeaza News. ro.

Romania, pe plus dupa pandemie: cat de speciala este tara noastra in Uniunea Europeana

Dupa primul trimestru din 2020, care include inceputul pandemiei in tara noastra, Romania se pare ca se afla intr-o situatie privilegiata din punct de vedere economic. Doar patru state din.

Romania a avut o crestere economica de 2,7% in primul trimestru

Romania a inregistrat o crestere economica de 2,7% in primul trimestru din acest an, fata de peripoada similara a anului trecut, a informat marti Institutul National de Statistica.

Romania e pe plus la crestere economica in primul trimestru al anului

Eurostat a publicat datele financiare iar Romania este printre cele doar patru state din Uniunea Eur.

PACTUL PENTRU MUNCA - IMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA, LA PRIMA EDITIE DIN 2020: Este nevoie de consens social si politic pentru elaborarea unei strategii privind forta de munca

Tara noastra are nevoie de unitate patronala, de consens social si politic pentru elaborarea unei Strategii pe termen mediu si lung privind ocuparea fortei de munca, este concluzia primei dezbateri din acest an a Pactului pentru Munca - impreuna reconstruim Romania, care a avut loc, ieri, la Timisoara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )