Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Profit in stagnare, venituri in crestere pentru Bursa din Bulgaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Profit in stagnare, venituri in crestere pentru Bursa din Bulgaria

Operatorul Bursei de Valori din Bulgaria Bulgarian Stock Exchange - BSE) a inregistrat un profit net consolidat de 1,3 milioane de leva 665. 000 de euro) in primul trimestru din 2020, nivel neschimbat fata de intervalul similar din 2019, conform seenews. com. continuă pe Ziarul Bursa

Primul fotbalist din Romania depistat cu COVID-19. Cum se simte jucatorul din Liga 1, internat in spital

Jonathan Rodriguez, fotbalist legitimat la FC Botosani, este primul jucator din campionatul intern depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul argentinian a revenit in Romania la jumatatea acestei.

Economia Marii Britanii, cea mai mare scadere din ultimii 40 de ani. Planul pentru revenirea din criza

Potrivit datelor furnizate de Oficiul pentru Statistica Nationala, PIB-ul Marii Britanii a scazut in primul trimestru din 2020 cu 2,2%, sub estimarile specialistilor. De asemenea, deficitul de cont curent al.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Cele mai bune seriale din 2020

Serialele au castigat in ultimii ani si in Romania, din ce in ce mai mult teren in preferintele publicului. Platformele online de entertainment au alimentat apetenta romanilor pentru filme, motiv pentru care.

Criza din 2020-2021 va fi mai mare ca in 2009

Pe viitor, relansarea economiei nu e doar, pur si simplu, o relansare, ci sunt trei crize economice .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )