Libnet.ro
UNICEF

13:45

PRIMUL TRIMESTRU Orange Romania a inregistrat o scadere de 2% a cifrei de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMUL TRIMESTRU Orange Romania a inregistrat o scadere de 2% a cifrei de afaceri

Orange Romania a anuntat, astazi, ca a inregistrat o scadere de 2% a cifrei de afaceri in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 265 milioane euro, in principal pe fondul modificarii tarifelor de interconectare pentru apelurile de voce mobila. continuă pe Ziarul Bursa

PRIMUL TRIMESTRU Airbus a inregistrat un avans de aproape 24% al veniturilor

Grupul francez Airbus a anuntat, marti, ca a inregistrat un avans de aproape 24% al veniturilor consolidate in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 12,5 miliarde euro, la nivel global, sustinut in special de cresterea din segmentul aeronavelor comerciale.

Venituri si profit operational in scadere pentru PRO TV, in primul trimestru

Pro TV, operatiunea din Romania a grupului regional Central European Media Enterprises, a avut in primul trimestru din acest an o scadere a veniturilor nete de 15,6%, la 38,8 milioane dolari, potrivit rezultatelor financiare neauditate. in ceea ce priveste profitul operational inainte de depreciere si amortizare, acesta s-a diminuat cu 7,2%, la la 17,5 milioane dolari.

Tarifele de interconectare scad afacerile Orange Romania

In intervalul ianuarie-martie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 265 milioane de euro, in scadere cu 2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in principal pe fondul modificarii tarifelor de interconectare pentru apelurile.

EUROSTAT: PIB-ul zonei euro a crescut cu 0,4% in primul trimestru

PIB-ul zonei euro a crescut cu 0,4% in primul trimestru, comparativ cu trimestrul anterior, potrivit estimarilor semnal publicate marti de biroul european de statistica, Eurostat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )