Libnet.ro
UNICEF

23:00

IN PRIMUL TRIMESTRU IN ROMANIA: Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU IN ROMANIA: Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor

Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor in Romania in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce, la polul opus, se afla vizitatorii din Arabia Saudita, Kuweit si Palestina, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Din ce tari provin turistii care viziteaza Romania

Turistii din Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria detin cea mai mare pondere a sosirilor in Romania in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit statisticilor publicate de INS. Cei mai putini turisti care.

FOTO O tanara din Republica Moldova a pariat pe o afacere dulce si a castigat. Oriunde iti poti gasi un loc potrivit pentru tine

Anna Braghis 26 de ani), o tanara din Republica Moldova, a pariat pe pasiunea ei si a transformat totul intr-o afacere dulce. A urmat cursurile Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Chiar daca viata a purtat-o spre Bucuresti, s-a intors la cea de-a doua ei casa pentru a-si urma visul.

Un om de afaceri moldovean a fost impuscat in plina stradain Rusia (VIDEO)

Un om de afaceri din Republica Moldova a ajuns, marti, in stare grava la spital, dupa ce un individ a tras spre el sapte focuri de arma, relateaza Adevarul. ro, are citeaza publicatia Gagauzinfo. md. Omul de.

Grupul Telekom Romania a inregistrat o scadere de 4,4% a veniturilor in primul trimestru

Grupul Telekom Romania a anuntat, miercuri, ca veniturile consolidate au scazut cu 4,4% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 216,6 milioane euro, in conditiile in care veniturile din servicii mobile au scazut cu 6,6%.

Veniturile Telekom Romania pe primul trimestru, in scadere

Veniturile consolidate ale grupului Telekom Romania in primul trimestru din 2019 au fost de 216,6 milioane de euro, in scadere cu 4,4% fata de perioada similara a anului trecut.

UPC Romania a inregistrat un avans de 4,2% al veniturilor nete in primul trimestru

UPC Romania, parte a grupului de comunicatii Liberty Global, a anuntat, astazi, ca a inregistrat un avans de 4,2% al veniturilor nete in primul trimestru, la 168,8 milioane lei 35,5 milioane euro).

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Profitul Societe Generale a scazut cu 26%, dupa lansarea restructurarii

Grupul bancar francez Societe Generale, prezent si pe piata din Romania, a raportat vineri o scadere cu 26% a profitului net in primul trimestru, dupa ce rezultatele slabe din 2018 au determinat a treia mare banca franceza sa demareze un plan de restructurare, informeaza Reuters.

Primul trimestru din 2019, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

Primul trimestru din 2019 a adus cresteri semnificative pe piata auto, atat pentru autoturismelor noi din Romania, cat si pentru cele rulate, potrivit unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si.

PRIMUL TRIMESTRU: Banca Transilvania a inregistrat un avans de 30,5% al profitului net

Grupul Banca Transilvania a anuntat, miercuri, ca a inregistrat un avans de 30,46% al profitului net in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 507,46 milioane lei 106,7 milioane euro), in conditiile in care veniturile nete din dobanzi au avansat cu 37,9%.

STUDIU GFK PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata, in scadere cu 2%

Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata a marcat o scadere de aproape 2% fata de primele trei luni ale anului trecut, ajungand la o valoare de 700 milioane de euro in primul trimestru din 2019, arata un studiu Gfk Temax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )