Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prin desemnarea Vioricai Dancila, presedintele Iohannis a facut un gest de complicitate cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prin desemnarea Vioricai Dancila, presedintele Iohannis a facut un gest de complicitate cu PSD

Comunitatea Coruptia Ucide reactioneaza fata de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desmna pe Viorica Dancila ca premier si spune ca seful statului a facut un gest inacceptabil de complicitate cu PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a pierdut aproape 1.500 de fani pe pagina de Facebook din momentul anuntului privind desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut aproape 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru.

Desemnarea Vioricai Dancila, salutata de la Bruxelles

Comisarul european Corina Cretu saluta desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier si asigura viitorul guvern de tot sprijinul sau. Salut decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna.

Presa internationala, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al tarii din ultimul an

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o desemneaza pe Viorica Dancila pentru functia de premier, la doua zile dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia de la conducerea Guvernului. Subiectul a ajuns.

Comisarul european Corina Cretu, despre desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, a salutat miercuri decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna pe Viorica Dancila in functia de premier al Romaniei,.

Gabriela Firea, despre desemnarea Vioricai Dancila ca premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a tinut sa o felicite pe Viorica Dancila si sustine ca desemnarea acesteia pentru postul de prim-ministru este o sansa mare pentru Romania si pentru.

Firea, dupa desemnarea Vioricai Dancila ca premier: O sansa mare pentru Romania si pentru Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, o felicita pe Viorica Dancila si sustine ca desemnarea acesteia pentru postul de prim-ministru este o sansa mare pentru Romania si pentru Bucuresti.

Presedintele Iohannis a pierdut peste 1.500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro.

UPDATE Presedintele Iohannis a pierdut peste 3.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 3. 000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro. Klaus Iohannis a pierdut un numar important de fani - peste 10. 000 - si in februarie 2016, din cauza declaratiei sale in urma evacuarii televiziunilor Antena Group de catre ANAF.

Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Liderul PMP, Traian Basescu, spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila ca premier. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?, se intreaba Basescu.

Basescu DA DE PAMANT cu Iohannis: A desemnat-o pe teleormaneanca Viorica Vasilica Dancila. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie prin desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier. Fostul presedinte a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )