Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prin Interpol sunt urmarite mai multe tezaure dacice si romane scoase ilegal din tara si puse la vanzare pe pietele internationale

Hotnews Hotnews,
 Prin Interpol sunt urmarite mai multe tezaure dacice si romane scoase ilegal din tara si puse la vanzare pe pietele internationale

Tezaurul din care fac parte cele 49 de monede dacice de argint care revin in tara a format obiectul unor operatiuni de spalare si valorificare pe piata internationala a antichitatilor, fiind identificat la o casa de licitatii din Chicago si indisponibilizat de autoritatile judiciare americane la solicitarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. Sunt urmarite in continuare, prin Interpol, mai multe tezaure care formeaza obiectul aceleiasi cauze, inclusiv unul care intial continea 30 kg de monede din aur, dar si tezaure cu denari de pe vremea Imperiului Roman, arata o informare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Hotnews

VIDEO Prin Interpol sunt urmarite mai multe tezaure dacice si romane scoase ilegal din tara si puse la vanzare pe pietele internationale

Tezaurul din care fac parte cele 49 de monede dacice de argint care revin in tara a format obiectul unor operatiuni de spalare si valorificare pe piata internationala a antichitatilor, fiind identificat la o casa de licitatii din Chicago si indisponibilizat de autoritatile judiciare americane la solicitarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. Sunt urmarite in continuare, prin Interpol, mai multe tezaure care formeaza obiectul aceleiasi cauze, inclusiv unul care intial continea 30 kg de monede din aur, dar si tezaure cu denari de pe vremea Imperiului Roman, arata o informare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Mai multe organizatii au depus o petitie adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru sanctionarea lui Traian Basescu, in urma declaratiilor despre natalitate

Mai multe reprezentante si mai multi reprezentanti ai unor organizatii guvernamentale si persoane din societatea civila, care promoveaza drepturile femeilor si drepturile femeilor rome au depus miercuri o petitie adresata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, prin care solicita sanctionarea presedintelui Romaniei Traian Basescu, ca urmare a declaratiilor sale privind natalitatea din cadrul intalnirii cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri asociat revistei Business Woman.

Violenta in scoli, in cifre: de zece ori mai multe infractiuni!

Crestere semnificativa a numarului de infractiuni constatate de politistii tulceni pe raza unitatilor scolare din judetul Tulcea: fata de anul trecut, in primele cinci luni ale anului 2013 au fost constatate de zece ori mai multe infractiuni, cele mai multe fiind de lovire.

Mai multe ONG-uri cer sanctionarea lui Basescu pentru declaratii discriminatorii despre femei

Mai multe organizatii neguvernamentale cer Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) sanctionarea presedintelui Traian Basescu pentru unele declaratii facute recent la o intalnire cu femei de succes, considerate discriminatorii,.

Un roman a devenit erou in Italia. A intrat in flacari pentru a salva mai multe vieti

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a salvat mai multe persoane dintr-un incendiu. Barbatul a observat flacarile si fumul negru ce se inaltau deasupra imobilului din centrul istoric al Bolognei, unde.

Mai multe obiecte care au apartinut Monicai Lewinsky, scoase la licitatie

Mai multe obiecte ale Monicai Lewinsky, ajunsa faimoasa dupa ce ar fi avut o aventura cu presedintele american Bill Clinton, au fost scoase la licitatie, marti, in Los Angeles, potrivit NBC News. Obiectele cu.

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru mai multe judete ale tarii. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete ale tarii. Pana la ora 17:00, in nord-vestul judetului Arges pe aliniamentul Suici - Cicanesti - Corbeni - Nucsoara si zona de munte aferenta se vor semnal grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice frecvente, dar si ploi cu caracter de aversa ce pot depasi 25 l/mp. Fenomene metorologice similare vor fi sesizate pana in jurul orei 15:15-15:40 in judetul Hunedoara .

Mai multe site-uri guvernamentale sud-coreene, tinta unui atac informatic

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, potrivit AFP, citata de.

Mai multe companii aeriene REFUZA sa transporte aripioare de rechin

Doua companii aeriene din Coreea de Sud, Asiana si Korean Air, dar si compania de transport aerian cargo din Fiji, sunt ultimele din lugul sir al companiilor de transport aviatic, care decid sa nu mai primeasca la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )