Libnet.ro
UNICEF

10:15

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatele din Educatie de la Iasi acuza Guvernul PNL de numirea pe criterii politice a inspectorilor scolari

Sindicatele din Educatie de la Iasi acuza printr-un comunicat de presa ca inspectoratele scolare sunt in prezent politizate cu oameni din PNL, la fel cum se intampla si pe vremea guvernarii PSD. Astfel, in 7 judete si in Bucuresti, inspectorii scolari generali au fost numiti pentru ca fac parte din PNL, sustin sindicatele. Comunicatul de presa a fost scris si in atentia presedintelui Klaus Iohannis. Vezi cine sunt noii inspectori.

Perioada agitata pe scena politica.Presedintele Klaus Iohannis face declaratii la ora 18

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca a urmarit declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind faptul ca isi doreste alegeri anticipate si a adaugat ca intelege dorinta acestuia ca sa poata sa schimbe acest guvern dezastruos.

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa incepand cu ora 18.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratia presedintelui vine in contextul conflictului extern dintre SUA si Iran, dar si a scandalului intern dintre PSD si PNL pe tema pensiilor.

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

KLAUS IOHANNIS: O parte din militarii nostri au fost deja relocati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca situatia din Irak ne priveste, avand in vedere ca foarte multi cetateni romani traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. El a spus ca este preocupat de siguranta militarilor din Irak, o parte dintre ei fiind deja relocati, si ca este in contact permanent cu Guvernul si in special cu ministerele de Externe si Aparare, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la sediul Guvernului Landului Bavaria, ca va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria, mentionand ca acest lucru este foarte important nu doar pentru relatiile politice, ci si pentru relatiile economice, potrivit News. ro.

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )