Libnet.ro
UNICEF

01:05

Principalele masuri cuprinse in ordonanta de urgenta adoptata de Guvern in domeniul fiscal

Antena3 Antena3,
Principalele masuri cuprinse in ordonanta de urgenta adoptata de Guvern in domeniul fiscal

Demararea unui program privind constructia a 1000 de gradinite cu program sportiv prin parteneriat cu mediul de afaceri, in sensul in care firmele private si fundatiile care vor construi in urmatorii 2 ani de zile o. continuă pe Antena3

Dancila anunta ca Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani si taxa pe lacomie.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Guvernul a adoptat vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Guvernul Dancila adopta OUG pentru noi taxe si impozite, din nou noaptea ca hotii. Principalele masuri si cine sunt principalii vizati

Pana acum au existat mai multe proteste dure din partea oamenilor care lucreaza in mediul afacerilor, dar acestea nu au schimbat mare lucru. Dancila a anuntat ca noul proiect OUG va aduce bani in plus la buget, pentru a acoperi cresterile de salarii si pensii care urmeaza sa fie facute in 2019. Cu toate astea, [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )