Libnet.ro
UNICEF

16:45

Principalele puncte din programul prezidential al lui Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Principalele puncte din programul prezidential al lui Klaus Iohannis

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, si-a lansat oficial, marti, programul electoral cu care se prezinta in cursa pentru Cotroceni, intitulat Romania lucrului bine facut. In document, Iohannis propune o modificare radicala a modului in care sunt utilizate fondurile din exploatarea resurselor naturale: el propune modificarea legislatiei astfel incat o parte din redeventele catre bugetul central sa fie reorientate catre comunitatile locale si chiar catre proprietarii terenurilor, asa cum se intampla in SUA. Vezi in articol principalele puncte ale programului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si-a lansat proiectul prezidential Romania lucrului bine facut: Nu ne mai permitem sa pierdem timpul. Nu vreau sa ajungem in 2018 si romanii sa intrebe: ce ati facut pana acum, timp de 30 de ani, cu aceasta tara?

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Alianti Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, si-a prezentat oficial, la Palatul Parlamentului, programul electoral Romania lucrului bine facut. Moderatorul evenimentului a fost analistul politic Emil Hurezeanu. Citeste in documentul atasat programul prezidential al lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis isi prezinta oficial programul prezidential Romania lucrului bine facut, luni, la Palatul Parlamentului

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Alianti Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, isi prezinta oficial programul Romania lucrului bine facut luni, la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 18:00, anunta PNL intr-un comunicat de presa.

Klaus Iohannis isi lanseaza programul prezidential in plin razboi in PNL: Sustinatorii lui Crin Antonescu arata dezinteres fata de actualul lider

Klaus Iohannis isi lanseaza oficial, luni, Programul prezidential Romania lucrului bine facut. Doar ca lansarea vine in contextul in care in partid este razboi. Sustinatorii lui Crin Antonescu s-au.

Klaus Iohannis isi lanseaza programul prezidential in plin razboi in PNL: Sustinatorii lui Crin Antonescu, dezinteres fata de actualul lider (VIDEO)

Klaus Iohannis isi lanseaza oficial, luni, Programul prezidential Romania lucrului bine facut. Doar ca lansarea vine in contextul in care in partid este razboi. Sustinatorii lui Crin Antonescu s-au.

Ora 11:00 Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la prezidentiale, in cadrul unui miting ACL in fata Guvernului

Presedintele PNL Klaus Iohannis isi lanseaza sambata candidatura la prezidentiale din partea Aliantei Crestin-Liberale ACL), in cadrul unui miting in Piata Victoriei din Bucuresti. Potrivit unui comunicat de presa al ACL, mitingul de lansare incepe la ora 11:00 si este preconizat sa dureze in jur de 90 de minute. HoNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale mitingului de sambata precum si principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis.

FOTOGALERIE / VIDEO Miting ACL in fata Guvernului: Cateva zeci de mii de persoane au participat la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Iohannis: Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Viziunea mea este simpla: Romania lucrul

Cateva zeci de mii de persoane au luat parte sambata la mitingul Aliantei Crestin Liberale din Piata Victoriei din capitala, in cadrul caruia Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale. Majoritatea participantilor, veniti cu autocare din toata tara, au purtat pancarte, steaguri sau semne de partid insa bannerele personalizate aproape ca au lipsit intru totul din multime. De pe scena instalata in fata Guvernului au tinut discursuri, rand pe rand, atat liberali cat si democrat-liberali, printre care Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Gheorghe Falca. In aplauzele celor prezenti in piata, Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura la prezidentiale, aratand ca este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, . ) al spectacolului si scandalului, si ca viziunea sa este Romania lucrului bine facut. HoNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele momente ale mitingului. Intra in articol pentru a vedea o FOTOGALERIE de la eveniment.

Klaus Iohannis si-a prezentat programul pentru alegerile prezidentiale la Palatul Parlamentului

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, si-a prezentat, luni, programul pentru alegeri Romania lucrului bine facut, la Palatul Parlamentului, in prezenta a aproape 800 de persoane. La prezentarea.

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la prezidentiale, sambata, in cadrul unui miting ACL in Piata Victoriei

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, isi va lansa candidatura sambata in cadrul unui miting in Piata Victoriei din Bucuresti iar luni, la Palatul Parlamentului, isi va prezenta oficial programul Romania lucrului bine facut, informeaza Agerpres.

Ce promite Klaus Iohannis pentru a ajunge presedinte

Un presedinte implicat, dar fara derapaje, sprijinirea independentei justitiei si a serviciilor secrete sau aprofundarea parteneriatului cu SUA se numara printre obiectivele prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis. Promisiunile sale vizeaza si zona economica, e cazul reducerii TVA, desi o asemenea masura nu tine de presedinte.

Strategul lui Traian Basescu din 2004, campanie pentru liberalul Klaus Iohannis

Inca o legatura intre Traian Basescu si Klaus Iohannis iese la iveala. Strategul lui Basescu a aparut pe scena alaturi de Klaus Iohannis, sambata, la lansarea acestuia din Piata Victoriei. Felix Tataru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )