Libnet.ro
UNICEF

12:45

Principele Nicolae a devenit din nou tatic! Ce nume va purta nepoata Regelui Mihai

ADPM ADPM,
Principele Nicolae a devenit din nou tatic! Ce nume va purta nepoata Regelui Mihai

Principele Nicolae a devenit pentru a doua oara tata. Sotia sa, Alina Binder, a adus ieri seara pe lume o fetita perfect sanatoasa. Anuntul a fost facut chiar de fericitul tatic pe Instagram, in urma cu cateva minunte. continuă pe ADPM

Principele Nicolae a devenit tata. Modul inedit in care a facut anuntul venirii pe lume a bebelusului

Principele Nicolae a devenit tata! Printul a facut anuntul intr-un mod inedit. Cum a decis sa spuna poporului ca micuta lui a venit pe lume? Dupa o asteptare emotionanta, stranepotul Reginei mama Elena a venit cu vestea cea mare. Principele Nicolae, tata pentru a doua oara. Cum a facut anuntul venirii pe lume a bebelusului .

Principele Nicolae a devenit tatal unei fetite: Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteste

Principele Nicolae a anuntat prin intermediul unei fotografii postate in mediul online faptul ca a devenit tata pentru prima data. Fiica sa, Maria-Alexandra a venit pe lume sambata seara, la ora.

Alexandra Stan este din nou indragostita. Cine este noul ei iubit

Alexandra Stan nu se mai ascunde de ochii curiosilor si vine cu o imagine aparte cu aceasta in preajma noului amorez. Cine este barbatul care i-a furat inima? Cine este noul iubit al Alexandrei Stan? Sarut patimas in public Alexandra Stan iubeste din nou! Celebra artista a uitat de trecut si se bucura de nou .

Nicoleta Luciu a ajuns din nou pe mainile medicilor. Ce decizie a luat vedeta

Nicoleta Luciu a ajuns din nou pe mainile medicilor, dupa ce vedeta a luat decizia ca este timpul pentru o noua interventie estetica. Desi disparuta de mult timp din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu se mentine in continuare in forma si apeleaza chiar la diverse trucuri pentru a beneficia de un ten perfect. Nicoleta Luciu a .

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu aproape 100.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unitesi-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi. Aproape 100. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus au fost detectate miercuri in Statele Unite ale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )