Libnet.ro
UNICEF

01:05

Principesa Margareta, despre Regele Mihai: Regele ne-a invatat principiile in care a crezut tot timpul: generozitatea, loialitatea, spiritul de raspundere

Adevărul Adevărul,
Principesa Margareta, despre Regele Mihai: Regele ne-a invatat principiile in care a crezut tot timpul: generozitatea, loialitatea, spiritul de raspundere

Sarbatorim impreuna pe Regele Mihai, tatal meu, ajuns astazi la varsta de 95 de ani. Aniversarea Majestatii Sale are loc in anul implinirii a 150 de ani in care Coroana Romana a servit istoria Romaniei, identitatea si continuitatea natiunii, se arata in mesajul Principesei Mostenitoare Margareta, cu ocazia aniversarii a 95 de ani ai Majestatii Sale Regelui Mihai pe 25 octombrie. continuă pe Adevărul

Principesa Margareta despre Regele Mihai: A trait aproape un secol cu simtul datoriei, cu credinta si iubire de tara

Regele Mihai a trait aproape un secol cu simtul datoriei, cu credinta si cu iubire de tara, afirma principesa Margareta, intr-un mesaj transmis la data de 25 octombrie cu ocazia implinirii varstei de 95 de ani de catre tatal ei, Mihai I.

Ironia sortii. Ion Iliescu spunea despre Regele Mihai, in anul 1989: Este un bosorog care ar trebui sa-si vada de pensie si sa ne lase dracului in pace

Regele Mihai, ultimul monarh din tarile Europei de Est, unul dintre putinii sefi de stat in viata din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, a implinit 95 de ani.

Regele Mihai implineste astazi 95 de ani

Regele Mihai implineste astazi 95 de ani. Majestatea Sa va sarbatori la resedinta privata din Elvetia, alaturi de doua dintre fiicele sale: Principesa Sofia si Principesa Elena.

Aniversare la Casa Regala: Regele Mihai implineste 95 de ani

Zi festiva la Casa Regala, Regele Mihai aniverseaza, marti, 95 de ani. Regele isi aniverseaza ziua de nastere in Elvetia, fiind sub tratament. Aniversarea din acest an este cea mai trista de.

Toti oamenii regelui. Lascar Zamfirescu, prieten si fost coleg de clasa: Am fost disperat am fost furios cand a abdicat regele Mihai!

Regele Mihai I implineste, pe 25 octombrie, 95 de ani. Noua decenii in care i-a trecut prin maini istoria cea mai grea cu neajunsurile interbelice, urmate de razboiul mondial, cu instaurarea comunismului si plecarea in exil, cu revenirea in tara a carui monarh nu mai era. Au trecut toate. Nu sunt vremurile sub om, ci bietul om sub vremuri, vorba aceea.

Regele Mihai I a semnat in Cartea de Onoare a Primariei Chisinau: E o istorie vie VIDEO

Primarul de Chisinau, Dorin Chirtoaca, a anuntat luni, 24 octombrie, ca Regele Mihai I al Romaniei a semnat in Cartea de Onoare a Primariei municipiului Chisinau, cu ocazia unei vizite pe care i-a facut-o edilul la resedinta sa din Aubonne, Elvetia.

Regele Mihai, ultimul sef de stat din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, implineste 95 de ani. Suveranul care a luptat contra lui Hitler a iubit Romania din exil, vreme de peste 40 de ani

Ziua de nastere a Majestatii Sale Regele Mihai, 25 octombrie, va fi celebrata, marti, la resedinta privata din Elvetia, in prezenta principeselor Elena si Sofia, a anuntat Casa Regala a Romaniei.

Regele Mihai I implineste astazi 95 de ani. Ce evenimente publice sunt dedicate aniversarii Majestatii Sale

Regele Mihai I, ultimul monarh din tarile Europei de Est, implineste marti, 25 octombrie, varsta de 95 de ani. isi va petrece aniversarea la resedinta sa din Elvetia, alaturi de principesele Elena si Sofia, iar in tara vor avea loc mai multe evenimente dedicate momentului.

Iohannis, mesaj pentru regele Mihai, la aniversarea a 95 de ani: Sunteti un simbol pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis ii transmite regelui Mihai un mesaj cu ocazia zilei de nastere a Majestatii Sale. Seful statului arata ca, pentru demnitatea cu care a aparat intotdeauna Romania,.

EXCLUSIV Interviu-document nepublicat in Romania. Regele Mihai, in septembrie 1989: Sunt in mod legal seful statului Romania

La inceputul lui septembrie 1989, in satul Versoix, complet calm, resedinta regelui Mihai, cu nimic deosebita de vilele vecine: mi-a deschis chiar el, si tot el mi-a servit un ceai; nici urma de personal. Tocmai aceasta simplitate m-a fermecat. Mi-am dat seama, pe masura ce vorbeam, ca ea definea nu un asa zis rege burghez, ci o aristocratie mai subtila, de structura, nu de gesticulatie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )