Libnet.ro
UNICEF

01:05

Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

ADPM ADPM,
Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

Dupa scandalul iscat la capataiul Regelui Mihai, Principesele Romaniei si-au facut aparitia impreuna la un eveniment organizat anual de Casa Regala. Iata cine sunt si care este sucesiunea la tron mai exact. continuă pe ADPM

Robert Negoita, primarul cu Bacalaureatul luat la 31 de ani si care este dator vandut la Fisc, sare in apararea Gabrielei Firea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care si-a luat Bacalaureatul abia la 31 de ani si care este executat silit de ANAF, a sarit in apararea edilului general Gabriela Firea .

Regele Mihai a murit. Care este linia de succesiune a Casei Regale

Succesiunea la Sefia Casei Regale a Romaniei este urmatoarea, conform informatiilor de pe site-ul oficial al Casei Regale: Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt.

Ziua eMAG. Iata care e secretul ca sa te bucuri de o reducere in plus!

Ziua eMAG este celebrata de emag. ro marti, 5 decembrie, prin oferte la mii de produse. eMAG a anuntat ca ofera reduceri totale de 10 milioane de lei.

Mihail Saakashvili, ex-presedintele georgian, ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev. Care este motivul protestului (VIDEO)

Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev, dupa cepolitia ucraineana i-a perchezitionat apartamentul. Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev,.

Care este bugetul romanilor pentru cadourile de Mos Nicolae

Pentru comercianti, luna decembrie este una dintre cele mai profitabile luni din an. De altfel romanii aloca bugete consistente pentru sarbatorile de iarna destinate atat cadourilor dar si meselor festive.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )