Libnet.ro
UNICEF

20:30

Printesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, a nascut un baietel

Hotnews Hotnews,
 Printesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, a nascut un baietel

Printesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a nascut marti primul ei copil, un baietel, la Portland Hospital din centrul Londrei, a anuntat palatul Buckingham, potrivit DPA, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Printesa Eugenie a Marii Britanii a nascut primul copil

Printesa Eugenie a nascut, marti, un baietel, la spitalul Portland. Sotul ei, Jack Brooksbank, a fost prezent, a anuntat familia regala pe Facebook.

Printul Harry, ultimatum din partea Reginei Elisabeta. Este grav ce se intampla in familia regala

Regina Marii Britanii pare decisa sa-l lase pe nepotul ei printul Harry fara pretioasele sale titluri militare. Ce ultimatum i-a adresat ducelui de Sussex? Decizia luata de regina Marii Britanii Decizia reginei de a-l lasa pe printul Harry fara titlurile sale militare l-a pus in incurcatura pe acesta, potrivit expertilor regali. Expertul regal Richard Fitzwilliams .

Ilegalitatea Reginei Elisabeta a iesit la iveala. Cum a incercat sa isi pacaleasca poporul

Regina a facut lobby cu succes guvernului sa modifice un proiect de lege pentru a-si ascunde averea privata, fiind jenanta de public, conform documentelor descoperite de The Guardian. O serie de memorandumuri guvernamentale gasite in Arhivele Nationale releva faptul ca avocatul privat al monarhului a exercitat presiuni asupra ministrilor sa schimbe legislatia propusa pentru a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )