Libnet.ro
UNICEF

22:45

Printii Harry si William apar in noul film Star Wars. Ce roluri vor avea si cum a fost la filmari FOTO

Adevărul Adevărul,
Printii Harry si William apar in noul film Star Wars. Ce roluri vor avea si cum a fost la filmari FOTO

Printul William si Printul Harry ai Marii Britanii vor juca in filmul Star Wars: The Last Jedi, regizat de Rian Johnson, care va fi lansat pe 15 decembrie, potrivit declaratiilor facute de actorul John Boyega. continuă pe Adevărul

Printul William si Printul Harry vor juca in Star Wars

Printul William si Printul Harry vor juca in Star Wars. Ei ii vor interpreta pe Stormtroopers in Star Wars: The Last Jedi, fiind insotiti chiar de actorul Tom Hardy si de artistul britanic Gary Barlow ex-Take That).

Romanul de la Hollywood dorit in seria Star Wars. Asemanarea cu Mark Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, este izbitoare: I am your father

Actorul roman Sebastian Stan s-a declarat fericit sa joace intr-un nou film din seria Star Wars, unde ar putea interpreta rolul lui Luke Skywalker in tinerete.

Cat de bine arata Star Wars Battlefront II pe toate platformele

Fanii Star Wars au asteptat cu sufletul la gura cel mai nou joc a carui actiune se petrece in universul creat de George Lucas, iar produsul final nu i-a dezamagit. Star Wars Battlefront II a fost lansat de curand pentru majoritatea platformelor, cu exceptia sistemelor Apple si a consolei Nintendo Switch. Cei de la EA [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )