Libnet.ro
UNICEF

08:01

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

ADPM ADPM,
Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Scandal in Familia Regala a Marii Britanii! Printul Andrew este exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore! Afla de aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

Printul Harry si Meghan Markle, izolati de Casa Regala Britanica. Cum se comporta ceilalti membri cu ei

Situatia nu este una tocmai roz in Familia Regala a Marii Britanii, pentru ca de curand au iesit la iveala cateva adevaruri despre ceea ce se petrece, in realitate, cu regalii. Desi sunt in ipostaza de noi parinti, iar aceasta perioada a vietii lor ar trebui sa fie una in care sa predomine armonia, Meghan .

Printul Andrew risca sa fie extradat in SUA, ca urmare a legaturilor sale cu finantistul Jeffrey Epstein

Printul Andrew este vulnerabil la extradare, ca urmare a legaturilor sale cu Jeffrey Epstein, dupa un interviu recent, care a fost intens criticat, a transmis un avocat, potrivit The Independent.

Motivul pentru care Kate Middleton a ramas fara secretara personala. Ce legatura are Meghan Markle cu aceasta situatie neplacuta din familia regala

S-au tulburat apele in staff-ul lui Kate Middleton. Se pare ca Ducesa de Cambridge a ramas fara asistenta personala, la doar cateva luni dupa ce un alt angajat de-al ei a parasit echipa. Cum s-a intamplat acest lucru? Kate Middleton face parte oficial din familia regala din aprilie 2011, dupa ce aceasta s-a casatorit cu .

Cum a reactionat Printul Charles in urma scandalului in care a fost implicat Printul Andrew

Printul Charles a reactinonat pentru prima oara la scandalul in care este implicat Printul Andrew. Acuzele grave care i se aduc acestuia au curpins toata familia regala a Marii Britanii. Ce a zis fostul sot al Printesei Diana despre evenimentul neplacut? Reactia Printului Charles vizavi de scandalul in care este implicat Printul Andrew Printul Charles .

Scandalurile care au zdruncinat casa regala britanica in 2019, noul an oribil al reginei Elisabeta: cine a suparat-o cel mai mult pe suverana FOTO

Anul 2019 a fost unul negru pentru monarhia britanica, marcata de o serie de scandaluri din care cel mai mult a avut de suferit mandria reginei Elisabeta, care, in opinia specialistilor, a scapat din maini fraiele familiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )