Libnet.ro
UNICEF

07:45

Printul Charles a ajuns la Miclosoara, judetul Covasna, la contele Kalnoky.

România Liberă România Liberă,
Printul Charles a ajuns la Miclosoara, judetul Covasna, la contele Kalnoky.

Printul Charles al Marii Britanii, care se afla intr-o vizita privata in Romania, a ajuns, joi dupa-amiaza, in localitatea covasneana Miclosoara, unde va fi gazduit de familia contelui Kalnoky Tibor, potrivit Mediafax. Sursele citate au mai declarat ca mostenitorul coroanei britanice va innopta, vineri, in satul Valea Zalanului judetul Covasna), unde detine doua proprietati, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. Printul Charles a ajuns, . continuă pe România Liberă

Printul Charles a aterizat la Targu Mures

Printul Charles a aterizat, joi dupa-amiaza, la ora 14. 15, pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, mostenitorul coroanei regale plecand spre Miclosoara, judetul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, potrivit unor surse locale.

Printul Charles, indragostit iremediabil de Romania. Mostenitorul coroanei britanice a revenit in tara noastra

Printul Charles a revenit in Romania. A aterizat la Targu-Mures cu o cursa privata. Mostenitorul coroanei regale britanice a plecat direct spre domeniul contelui Kalnoky din Covasna. La conacul contelui, masa e.

Printul Charles vine in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice va face plimbari in sate brasovene si covasnene

Printul Charles va ajunge in aceasta dupa-amiaza in Romania. Mostenitorul Coroanei Britanice este asteptat sa aterizeze cu o cursa charter pe aeroportul din Targu Mures, spun surse locale. Printul Charles .

Printul Charles a sosit cu o aeronava privata pe Aeroportul din Targu Mures

Printul Charles a sosit, joi, pe Aeroportul din Targu Mures, la bordul unei curse private, pentru a efectua o vizita neoficiala pe parcursul a trei zile, anunta Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )