Libnet.ro
UNICEF

21:15

Printul Charles, decizie despre banii Printului Harry si cei ai lui Meghan Markle. Ce se intampla dupa Megxit

Playtech Playtech,
Printul Charles, decizie despre banii Printului Harry si cei ai lui Meghan Markle. Ce se intampla dupa Megxit

Retragerea Ducilor de Sussex din randul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a fost o decizie care a provocat atat intristare cat si ingrijorare. Cel care a luat o decizie privind posibila lipsa de bani a Printului Harry si Meghan Markle din urmatoarea perioada a fost Printul Charles. Printul Charles, decizie despre banii Printului Harry . continuă pe Playtech

Ce decizie a luat printul Charles privind finantarea lui Harry dupa distantarea de familia regala

Printul Charles a luat o decizie in ceea ce priveste sustinerea financiara pe care i-o va acorda fiului sau, Harry, dupa ce a renuntat la titlul regal si nu o va mai reprezenta pe regina in calitate de membru senior al monarhiei britanice.

Ce impact ar putea avea asupra Canadei mutarea printului Harry si a sotiei sale Meghan

Decizia printului Harry si a sotiei sale Meghan de a renunta la indatoririle lor regale si de a-si imparti timpul intre Marea Britanie si Canada ar urma sa mareasca valoarea brandului Canadei in strainatate si sa aduca beneficii turismului, desi consultantii in marketing afirma ca efectul va fi limitat, relateaza Reuters.

Mircea Lucescu, despre Adrian Mutu: Antrenorii cei mai buni provin din jucatori recalcitranti

Mircea Lucescu a vorbit despre noul selectioner al nationalei U21 a Romaniei, Adrian Mutu. El a declarat ca Mutu are potentialul de a deveni un antrenor foarte bun tocmai datorita problemelor de comportament pe care le-a avut in cariera de jucator. Antrenorii cei mai buni provin din jucatori recalcitranti, a precizat Lucescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )