Libnet.ro
UNICEF

05:15

Printul Charles a fost primit cu aplauze la iesirea din Biserica Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Printul Charles a fost primit cu aplauze la iesirea din Biserica Neagra

Printul Charles a vizitat, miercuri dupa-amiaza, Biserica Neagra din Brasov si la iesire a fost intampinat cu aplauze de catre brasovenii si turistii din zona. Mostenitorul coroanei britanice a vizitat lacasul de cult timp de o ora si urmeaza sa plece. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu a fost huiduit la iesirea din sectia de votare

Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de un grup de persoane, la iesirea din sectia de votare. Traian Basescu le-a spus ziaristilor ca se astepta sa fie huiduit. Presedintele Traian Basescu si-a exercit.

FOTO Printul Charles, in vizita in centrul Brasovului. Mostenitorul coroanei britanice a vizitat Biserica Neagra

Printul Charles a surprins pe toata lumea cand a venit la plimbare in centrul Brasovului. imbracat lejer si cu zambetul pe buze, printul a vizitat Biserica Neagra despre care a auzit ca este o bijuterie arhitectonica.

UPDATE Printul Charles al Marii Britanii a facut o vizita-fulger la Viscri. A primit in dar dulceata de rubarba si nuci

Printul Charles al Marii Britanii, mostenitorul coroanei britanice, a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu-Mures, cu un avion privat, fiind preluat de SPP. De acolo, insotit de prietenul sau, contele Tibor Kalnoky, a mers direct la casa printului din Viscri.

Covasna: Printul Charles a ajuns in Valea Zalanului, unde joi se va intalni cu localnicii

Printul Charles a ajuns, miercuri dupa-amiaza, in judetul Covasna, in Valea Zalanului, unde are mai multe proprietati. Potrivit unor surse locale, joi se va intalni cu satenii, informeaza.

Printul Charles, la pas prin Brasov

Brasovenii si turistii aflati, miercuri dupa-amiaza, in apropierea Bisericii Negre din Brasov l-au salutat si aplaudat pe Printul Charles, care a vizitat timp de o ora lacasul de cult, mostenitorul coroanei britanice urmand sa plece spre Valea Zalanului, din judetul Covasna .

Printul Charles viziteaza din nou Romania. Mostenitorul coroanei britanice este oaspetele contelui Kalnoky

Printul Charles al Marii Britanii, care a sosit intr-o vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in localitatea covasneana Miclosoara, din zona Baraolt, unde este gazduit de familia contelui Kalnoky Tibor, transmite corespondentul Mediafax .

Printul Charles innopteaza la Miclosoara, fiind oaspetele contelui Kalnoky

Printul Charles al Marii Britanii, care a sosit intr-o vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in localitatea covasneana Miclosoara, din zona Baraolt. Acesta este gazduit de familia contelui Kalnoky.

Printul Charles, din nou in Romania: A sosit la Miclosoara, fiind oaspetele contelui Kalnoky

Printul Charles al Marii Britanii, care a sosit intr-o vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in localitatea covasneana Miclosoara, din zona Baraolt. Acesta este gazduit de familia contelui Kalnoky.

Ce a gasit Printul Charles in Romania spre deosebire de Nigel Farage

Printul Charles a poposit din nou in Romania in locurile parfumate de timp si de traditie pentru care a facut o adevarata pasiune pe care nu si-o ascunde. Ce a gasit el in Romania, iar Nigel Farage nu? Cum se poate ca un britanic celebru sa fie indragostit de Romania, promovand-o si recomandand-o ca destinatie, in timp ce un altul, devenit important peste noapte printr-un vot inexplicabil, o detesta si striga peste tot impotriva ei?.

Printul Charles al Marii Britanii a sosit in Romania cu un avion privat

Printul Charles al Marii Britanii, mostenitorul coroanei britanice, a sosit, marti dupa-amiaza, in Romania, pe Aeroportul International Transilvania, din Targu-Mures, cu un avion privat, fiind preluat de SPP,.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )