Libnet.ro
UNICEF

18:00

Printul Charles a inaugurat, la Londra, expozitia dedicata Revolutiei din Decembrie 1989

România Liberă România Liberă,
Printul Charles a inaugurat, la Londra, expozitia dedicata Revolutiei din Decembrie 1989

Printul de Wales a fost prezent la sediul Institutului Cultural Roman ICR) de la Londra, unde a ina. continuă pe România Liberă

Printul Charles de Wales, la expozitia dedicata Revolutiei Romane de la Londra: Este minunat sa vad contributia imensa a comunitatii romanesti din Regatul Unit (FOTO)

Printul Charles de Wales a inaugurat, joi, expozitia de fotografie Apertures of a Revolution. Fotografii din decembrie 1989, la sediul Institutului Cultural Roman de la Londra. Prin acest eveniment, Alteta sa.

Printul Charles de Wales a marcat 30 de ani de la Revolutie, la sediul Institutul Cultural Roman din Londra. Evenimentele din Bucuresti si Timisoara, cuprinse intr-o expozitie deschisa de Alteta sa Regala (VIDEO)

Printul Charles de Wales a deschis expozitia de fotografie Aperturile unei Revolutii, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra ICR) in parteneriat cu Ambasada Romaniei din Marea Britanie si.

Meghan Markle, atacata dur din cauza atitudinii de vedeta de o actrita, prietena cu printul Charles: Rolul ei nu e de a schimba obiceiurile regale

Ducesa de Sussex, Meghan Markle 38 de ani), a fost criticata pentru atitudinea de vedeta de actrita Stefanie Powers 77 de ani), care este si prietena cu printul Charles 71 de ani).

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )