Libnet.ro
UNICEF

14:45

Printul Charles, primit de premierul Grindeanu, la Palatul Victoria. Reprezentantul Casei Regale Britanice a vizitat Muzeul Satului. Dupa intrevederea cu seful Executivului, el va merge la Patriarhie

România Liberă România Liberă,
Printul Charles, primit de premierul Grindeanu, la Palatul Victoria. Reprezentantul Casei Regale Britanice a vizitat Muzeul Satului. Dupa intrevederea cu seful Executivului, el va merge la Patriarhie

Premierul Sorin Grindeanu il primeste, joi, la ora 11. 40, pe printul Charles, la Palatul Victoria, in cadrul vizitei de trei zile in Romania. Tot in cursul zilei de joi, Printul Charles va fi primit de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu la Palatul Elisabeta. continuă pe România Liberă

Printul Charles, primit la Palatul Elisabeta de catre Principesa Margareta si Principele Radu

Printul de Wales, aflat in cea de a doua zi a vizitei sale in Romania, a ajuns, joi seara, la Palatul Elisabeta, unde a fost intampinat de Principesa Margareta si de Principele Radu.

FOTO. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Mostenitorul Coroanei Britanice, Printul de Wales, efectueaza, la sfarsitul lunii martie, o vizita in Romania, unde va sta trei zile. Aceasta este cea de-a doua vizita oficiala in Romania a Printului Charles, din 1998 si pana in prezent.

UPDATE. Dupa intrevederea cu premierul Sorin Grindeanu, printul Charles a ajuns la Patriarhie. Reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii va merge, joi dupa-amiaza, la Palatul Elisabeta, unde va fi primit de principesa Margareta

Premierul Sorin Grindeanu il primeste, joi, la ora 11. 40, pe printul Charles, la Palatul Victoria, in cadrul vizitei de trei zile in Romania. Tot in cursul zilei de joi, Printul Charles va fi primit de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu la Palatul Elisabeta.

Printul Charles, vizita in Romania. Dupa intalnirea cu premierul Grindeanu, Alteta Sa Regala a ajuns la Patriarhia Romana

Printul Charles a sosit, joi dimineata, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, fiind intampinat de directoarea institutiei, Paula Popoiu, si de Irina Cajal, subsecretar de stat.

Premierul si Printul Charles au discutat despre romanca ranita in atentatul de la Londra si despre comunitatea de romani

Printul Charles al Marii Britanii a plecat de la Palatul Victoria dupa aproximativ 30 de minute de discutii cu premierul Sorin Grindeanu despre romanca ranita in atentatul de la Londra de saptamana trecuta, despre romanii din Marea Britanie si despre cooperarea foarte buna intre autoritatile celor doua state, au declarat pentru News. ro, surse guvernamentale.

Premierul si Printul Charles au discutat despre romanca ranita in atentatul de la Londra

Printul Charles al Marii Britanii a plecat de la Palatul Victoria dupa aproximativ 30 de minute de discutii cu premierul Sorin Grindeanu despre romanca ranita in atentatul de la Londra de saptamana trecuta, despre romanii din Marea Britanie si despre cooperarea foarte buna intre autoritatile celor doua state, au declarat surse guvernamentale.

Printul Charles a fost primit la Palatul Elisabeta de catre Principesa Margareta si Principele Radu (FOTO)

Printul Charles a fost primit la Palatul Elisabeta de catre Principesa Margareta si de Principele Radu.Potrivit reprezentantilor Casei Regale citati de news. ro, dupa intrevedere, Printul Charles va.

Printul Charles a fost primit joi la Patriarhia Romana si a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb (FOTO)

Printul Charles isi continua vizita in Romania. Acesta a fost primit joi la Patriarhia Romana, dupa ce a avut si o intalnire cu prim-ministrul Sorin Grindeanu. Printul de.

Printul Charles a fost primit joi la Patriarhia Romana si a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb (VIDEO, FOTO)

Printul Charles isi continua vizita in Romania. Acesta a fost primit joi la Patriarhia Romana, dupa ce a avut si o intalnire cu prim-ministrul Sorin Grindeanu. Printul de.

Iohannis, dupa intalnirea cu Printul Charles: E un prieten apropiat al Romaniei, promoveaza imaginea tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, miercuri, dupa ce l-a primit la Palatul Cotroceni pe Printul Charles, ca acesta este un prieten apropiat al Romaniei, care are un merit important la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )