Libnet.ro
UNICEF

21:15

Printul Charles promoveaza turismul romanesc: O tara uimitor de diversa. Ocupa un loc deosebit in inima mea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Printul Charles promoveaza turismul romanesc: O tara uimitor de diversa. Ocupa un loc deosebit in inima mea VIDEO

Printul Charles promoveaza turismul romanesc si, intr-un nou film publicat pe retelele de socializare, el recomanda petrecerea vacantelor in tara, acest colt unic in Europa, scrie news. ro. continuă pe Adevărul

Printul Charles promoveaza turismul romanesc: Acum este momentul ideal sa ne redescoperim radacinile

Printul Charles promoveaza turismul romanesc si, intr-un nou film publicat pe retelele de socializare, el recomanda petrecerea vacantelor in tara, acest colt unic in Europa.

Printul Charles sustine turismul romanesc! Imagini din documentarul despre frumusetile tarii noastre

Printul Charles face un gest impresionant pentru sustinerea turismului romanesc. Mostenitorul tronului britanic este naratorul unui scurt documentar despre frumusetile tarii noastre. Filmul, care scoate in evidenta importanta patrimoniului cultural si a peisajelor Romaniei, a fost prezentat intr-un eveniment special la Valea Zalanului.

VIDEO Cea mai buna reclama pentru Romania: printul Charles te convinge sa te plimbi prin tara

In contextul pandemiei de coronavirus, omul care face un efort semnificativ pentru a te convinge sa-ti faci vacanta in Romania este printul Charles al Marii Britanii. Pe bogatiile de.

Printul Charles incearca sa revitalizeze turismul romanesc

Cunoscut pentru vizitele dese pe care le efectueaza in Romania, printul Charles i-a indemnat pe roma.

Printul Charles: Romania ocupa un loc deosebit in inima mea. ii incurajez pe toti romanii sa descopere bogatiile de necrezut care se afla intre granitele admirabilei lor tari

Printul Charles de Wales ii indeamna pe romani, intr-un film realizat cu scopul de a sprijini industria turismului din tara noastra, sa isi petreaca vacantele aici si sa descopere bogatiile de.

VIDEO Printul Charles ii indeamna pe romani sa isi petreaca vacantele in Romania si sa descopere bogatiile de necrezut ale acesteia

Printul Charles al Marii Britanii ii indeamna pe romani sa isi petreaca vacantele in Romania si sa descopere bogatiile de necrezut ale acesteia, afirmand, intr-un film realizat recent si prezentat marti la resedinta sa din localitatea covasneana Valea Zalanului, ca tara noastra este admirabila si uimitoare ca diversitate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )