Libnet.ro
UNICEF

07:46

Printul George al Marii Britanii implineste 7 anisori! Kate Middleton a publicat doua fotografii pentru a marca ocazia speciala

Antena3 Antena3,
Printul George al Marii Britanii implineste 7 anisori! Kate Middleton a publicat doua fotografii pentru a marca ocazia speciala

Familia Regala a publicat doua fotografii noi cu Printul Geoge, cu ocazia zilei de nastere a micutului. Pozele au fost facute de Ducesa de Cambridge si marcheaza a saptea aniversare a printului, care s-a nascut la data de 22 iulie 2013. continuă pe Antena3

Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii. Kate Middleton si Printul William, in culmea fericirii

Miercuri, pe data de 22 iulie, a implinit sapte ani, iar Kate Middleton si Printul William au impartasit doua noi fotografii cu fiul lor cel mare pentru a marca acest moment. Potrivit traditiei, ducesa de Cambridge a fost cea care a realizat fotografiile. Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii Aceste instantanee il surprind .

De ce l-a mustrat in public Kate Middleton pe fiul ei cel mare. Ce nazdravanie a facut Printul George

Kate Middleton isi adora copiii si chiar daca le permite celor trei copii ai ei sa faca mai orice, exista momente in care sotia Printului William se impune in fata celor mici. Un eveniment de acest gen, s-a.

Printul George a implinit azi 7 ani. Cele mai noi imagini cu mostenitorul tronului regal al Marii Britanii

Printul George de Cambridge, fiul Printului William, Duce de Cambridge si al lui Catherine, Ducesa de Cambridge, a implinit 7 ani pe 22 iulie. George Alexander Louis este primul nepot al Printului Charles si.

Printul George a implinit varsta de 7 ani. Ducesa de Cambridge a lansat doua portrete la aniversare FOTO

Noi fotografii cu printul George al Marii Britanii, al treilea in ordinea succesiunii la tron dupa bunicul sau, printul Charles, si tatal, printul William, au fost date publicitatii marti seara, cu o zi inaintea aniversarii sale de 7 ani.

FOTO Printul George a implinit sapte ani - Imaginile publicate de ducesa de Cambridge cu micutul

22 iulie este o zi speciala pentru familia regala britanica, printul George implinind sapte ani. Evenimentul a fost marcat de Kate mama acestuia si ducesa de Cambridge) prin postare a doua fotografii cu micutul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )