Libnet.ro
UNICEF

16:15

Printul Harry i-a soptit aceste cuvinte lui Meghan Markle, in fata multimii! Ce i-a spus cand si-a prezentat fiul

Playtech Playtech,
Printul Harry i-a soptit aceste cuvinte lui Meghan Markle, in fata multimii! Ce i-a spus cand si-a prezentat fiul

Printul Harry este in culmea fericirii dupa ce i s-a nascut primul fiu. Printul si sotia sa, Meghan Markle, si-au prezentat publicului si presei baietelul nou-nascut, dar Harry i-a soptit ceva sotiei sale, ca sa n-auda jurnalistii. in Marea Britanie exista, insa, o anume Tina Lannin, care este experta in cititul pe buze si a [] . continuă pe Playtech

Secretul legat de nasterea lui Meghan Markle! Printul Harry a luat decizia in ultimul moment

Nasterea lui Meghan Markle a captat atentia in ultimele zile, mai ales celor care admira familia regala a Marii Britanii. Desi ducesa de Sussex si-a exprimat dorinta de a naste acasa, ea a fost dusa in secret la o maternitate din Londra, unde a dus pe lume un baietel, spre bucuria printului Harry. Chiar Harry [] .

Meghan Markle a nascut! Printul Harry, tata de baiat!

Mult asteptata veste a venit astazi din partea Casei Regale a Marii Britanii! Meghan Markle a nascut in aceasta dimineata, ea si Printul Harry devenind parintii unui baietel perfect sanatos! .

SOC la Casa Regala Britanica! Va urma DIVORTUL ANULUI?! Meghan Markle A MARTURISIT cine e, de fapt, TATAL copilului ei! Printul Harry, iNGROZIT!

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti. CAT DE CUMPLIT! CINE SUNT ROMANCELE CELEBRE GASITE MOARTE iNTR-UN LAC DIN PARIS GALERIE FOTO) in timpul turneului din Maroc, care a avut loc cu cateva s.

Meghan Markle si Printul Harry, prima fotografie alaturi de copilul lor (FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry au facut publice primele fotografii cu copilul lor. Bebelusul familiei regale a fost pozat, alaturi de Ducele si Ducesa de Sussex, pentru prima data, la Castelul.

VIDEO Printul Harry si Meghan si-au prezentat public bebelusul

Printul Harry al Marii Britanii si sotia lui, Meghan, l-au prezentat public miercuri, pentru prima oara, pe fiul lor nascut luni, transmite Reuters.

VIDEO Printul Harry, in culmea fericirii dupa nasterea primului sau copil: Sunt mandru de sotia mea. Cand va fi prezentat bebelusul regal

Printul Harry 34 de ani) a oferit primele declaratii dupa ce sotia lui, Ducesa Meghan 37 de ani), a nascut in aceasta dimineata, pe 6 mai, un baietel perfect sanatos.

Modul emotionant prin care Printul Harry si-a onorat mama la nasterea fiului sau. Fanii sunt impresionati de devotamentul lui

Asa cum s-a intamplat atunci cand s-a logodit, Printul Harry s-a asigurat ca mama sa sa fie onorata in timpul celui mai important eveniment din viata lui: cand a devenit tata.

Printul Harry este tatic. Meghan Markle a nascut un baiat

Meghan Markle a nascut un baiat. Primul copil al Ducilor de Sussex este al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si, totodata, al optulea stranepot al Reginei Elisabeta a ll-a. Cuplul regal au anuntat nasterea printr-o postare pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )