Libnet.ro
UNICEF

16:15

Printul Harry si Meghan Markle ar fi ales o melodie a cntaretei Whitney Houston pentru primul lor dans presa

Hotnews Hotnews,
 Printul Harry si Meghan Markle ar fi ales o melodie a cntaretei Whitney Houston pentru primul lor dans presa

Printul Harry si logodnica lui, Meghan Markle, ar fi ales melodia I Wanna Dance With Somebody Who Loves Me) a cantaretei Whitney Houston pentru primul lor dans la petrecerea care va urma cununiei lor, ce va avea loc pe 19 mai, scrie News. ro, care citeaza The Mirror. continuă pe Hotnews

Cadoul de proportii pe care regina Elisabeta l-a pregatit pentru nunta printului Harry cu Meghan Markle

Printul Harry 33 de ani) si actrita Meghan Markle 36 de ani), care se vor casatori pe 19 mai, si-au rugat invitatii sa renunte la traditionalele cadouri de nunta si in schimb sa doneze banii, insa acest lucru nu a impiedicat-o pe regina Elisabeta sa le ofere un dar de proportii, la propriu.

S-a aflat! Care este PRIMA MELODIE pe care Printul Harry si Meghan Markle vor DANSA la nunta (VIDEO)

Mai sunt cateva zile pana la evenimentul monden pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura: nunta printului Harry si a lui Meghan Markle! Potrivit presei din Marea Britanie, cei doi si-ar fi ales.

Cat costa inelul de logodna primit de Meghan Markle

O luma intreaga a invidiat-o pe Meghan Markle atunci cand a facut public anuntul logodnei cu Printul Harry, dar mai ales, imaginile cu inelul de logodna. Daca va intrebati cat costa superba bijuterie, iata ce spun expertii.

Cat costa inelul de logodna primit de Meghan Markle

O luma intreaga a invidiat-o pe Meghan Markle atunci cand a facut public anuntul logodnei cu Printul Harry, dar mai ales, imaginile cu inelul de logodna. Daca va intrebati cat costa superba bijuterie, iata ce spun expertii.

Ce reguli stricte trebuie sa respecte invitatii la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

12 zile ne mai despart de nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle! Iar invitatii au primit un set de reguli stricte. Telefoanele si camerele de filmat sunt strict interzise, iar bagajele voluminoase trebuie.

Meghan Markle si Printul Harry incalca traditia regala. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon in ziua nuntii

Purtatorul de cuvant a anuntat ca dupa ceremonia de la Capela St. George, cuplul regal, Printul Harry si Meghan Markle, nu va face celebra poza de la balcon, asa cum s-a intamplat la nunta Printului William.

Dispenserul de bomboane PEZ lanseaza o editie omagiala cu figurile printului Harry si iubitei sale Meghan Markle

Celebra marca de bomboane PEZ a fabricat doua dispensere cu figurile viitorilor duci de Sussex, printul Harry si Meghan Markle, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Cat va costa rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta. Pretul este urias

Potrivit unor surse din familia regala, rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta cu Printul Harry va costa 100. 000 de lire. Costurile vor fi suportate de Familia Regala a Marii Britanii. Actrita a optat.

Harry, omagiu pentru printesa Diana in ziua nuntii lui cu Meghan Markle. Iata ce pune la cale mirele! E foarte emotionant

Nunta printului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunta un eveniment de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa arde de nerabdare sa afle noi informatii legate.

Harry, omagiu pentru printesa Diana in ziua nuntii lui cu Meghan Markle. Iata ce pune la cale mirele

Nunta printului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunta un eveniment de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa arde de nerabdare sa afle noi informatii legate de ziua in care fiul cel mic al Printesei Inimilor o va duce la altar pe aleasa sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )