Libnet.ro
UNICEF

23:30

Printul Harry, primul discurs public dupa ce a renuntat la titlu. Citeste-i discursul!

ADPM ADPM,
Printul Harry, primul discurs public dupa ce a renuntat la titlu. Citeste-i discursul!

Printul Harry a vorbit pentru prima oara public despre decizia de retragere din Casa Regala, in cadrul unei cine private pentru Organizatia Sentebale. Citeste-i aici discursul! . continuă pe ADPM

Printul Harry, prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala. El vorbeste despre o mare tristete

Printul Harry a avut o prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala britanica, explicand ca a luat decizia cu o mare tristete. intr-o inregistrare video publicata duminica pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, el pretinde ca de fapt nu a avut de ales, relateaza AFP, dpa si Reuters.

Printul Harry, la primul discurs dupa renuntarea la indatoririle regale: Nu a existat nicio alta optiune

Printul Harry, ducele de Sussex, a afirmat ca renuntarea la indatoririle sale regale reprezinta un act de credinta si a precizat ca nu a existat nicio alta optiune, potrivit BBC. intr-o.

AICI VOR LOCUI Printul Harry si Meghan Markle dupa FUGA de la PALAT! IMAGINI iN PREMIERA (GALERIE FOTO)

Se pare ca Meghan Markle si-a aratat interesul pentru o vila de 21 de milioane de lire din Canada, unde ar incerca sa inceapa o noua viata alaturi de Printul Harry si fiul lor, Archie, scrie Daily.

DE NECREZUT! Ce job a primit Printul Harry, dupa ce A RENUNTAT la rangul sau din FAMILIA REGALA BRITANICA. Regina, in STARE DE SOC!

Bomba! Dupa ce a renuntat la statul sau din Casa Regala Briatnicp, Printul Harry a primit o gramada de oferte de angajare.

Ce job a primit Printul Harry, dupa ce a evadat de la Casa Regala a Marii Britanii

A renuntat la atributiile princiare, iar dupaevadarea de la Casa Regala a Marii Britanii ofertele au inceput sa curga. Ce job a primit Printul Harry? Ce job a primit Printul Harry dupa ce a evadat de la Casa Regala a Marii Britanii inceputul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunt-surpriza venit .

Printul Harry si Meghan de Sussex nu vor mai putea folosi titula de Alteta sa regala. Ce nume de familie vor purta de acum incolo

Printul Harry si sotia sa, ducesa Meghan de Sussex, au renuntat la indatoririle princiare si nu vor mai putea folosi titulatura de Alteta sa regala, astfel ca, in acest context, lumea se intreaba ce.

Netflix, contract cu printul Harry si Meghan

Netflix ar putea incepe o colaborare cu printul Harry si cu sotia sa, Meghan, dupa ce acestia au anuntat ca parasesc Casa Regala Britanica.

Ce nume de familie vor avea acum Meghan Markle si Printul Harry. Sunt obligati sa returneze o suma uriasa

Printul Harry si ducesa Meghan Markle nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala. Potrivit unui comunicat emis sambata, cei doi ar putea purta unul dintre urmatoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor si Wales. Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala Pe langa faptul ca .

Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle. Valoreaza 25 de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry continua cu planurile lor, iar acum isi doresc sa se mute alaturi de baietelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valoreaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari. Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle Meghan Markle .

CASA REGALA E LA PAMANT! PRINTUL HARRY, anunt BOMBA: Sper ca toata lumea este pregatita...

Anuntul momentului in Familia Regala! Pe pagina oficiala de Instagram a ducilor de Sussex, acestia au postat un videoclip in care printul Harry anunta Jocurile Invictus.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )