Libnet.ro
UNICEF

07:45

Printul Harry si sotia sa Meghan ii vor acorda jurnalistei Oprah Winfrey primul interviu de cand au parasit familia regala britanica

Adevărul Adevărul,
Printul Harry si sotia sa Meghan ii vor acorda jurnalistei Oprah Winfrey primul interviu de cand au parasit familia regala britanica

Printul Harry si sotia sa Meghan ii vor acorda jurnalistei Oprah Winfrey primul interviu de cand au parasit familia regala britanica, luna viitoare, anunta Reuters. continuă pe Adevărul

Printul Harry si sotia lui vor acorda primul lor interviu TV dupa ce au parasit Marea Britanie

Printul Harry si sotia lui, Meghan, vor acorda jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu dupa ce au parasit familia regala britanica, care va fi difuzat in luna martie, informeaza Reuters si Agerpres.

Printul Harry si Meghan Markle, din nou in lumina reflectoarelor: Oprah Winfrey le va lua un interviu

La scurt timp dupa ce au anuntat ca asteapta al doilea copil, printul Harry si Meghan Markle a confirmat ca vor oferi primul interviu de dupa momentul parasirii Casei Regale a Marii.

Printul Harry si Meghan Markle asteapta al doilea copil

Printul Harry si Meghan Markle au dat cea mai frumoasa veste de Ziua indragostitilor! Nepotul regine.

Printul Harry si Meghan Merkle asteapta al doilea copil

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, asteapta al doilea copil. Un purtator de cuvant al cuplului a anuntat ca nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotia sa ii vor darui fiului lor,.

Meghan Markle si Printul Harry o lovesc pe Regina Elisabeta. Se intampla in emisiunea lui Oprah

Casa Regala a Marii Britanii nu are parte de liniste dupa ce Meghan Markle si Printul Harry au ales sa plece peste ocean, unde s-au stabilit. Recent, Ducii de Sussex au facut noi declaratii. Vorbele lor s-ar putea sa nu fie pe placul Reginei Elisabeta. Meghan Markle si Printul Harry, interviu controversat Dupa multe neplaceri .

Printul Harry si Meghan Markle vor deveni parinti pentru a doua oara: Sunt extrem de fericiti FOTO

Ducele si Ducesa de Sussex vor deveni din nou parinti. Meghan Markle, in varsta de 39 de ani, este din nou insarcinata.

Meghan Markle si Printul Harry vor fi din nou parinti! Cuplul a anuntat ca asteapta al doilea copil

Ducele si ducesa de Sussex asteapta al doilea copil al cuplului, conform unui purtator de cuvant al celor doi. Harry si Meghan se pregatesc sa intampine un frate sau o sora pentru tanarul lor fiu Archie Mountbatten-Windsor.

Cand se va naste al doilea copil al lui Meghan Markle cu printul Harry

Meghan Markle si Printul Harry sunt in culmea fericirii. Dupa momentele dramatice de anul trecut, cand ducesa a anuntat ca a pierdut o sarcina, acum pare sa fi iesit soarele pe strada lor. Meghan si Harry.

Reactia Reginei Elisabeta la aflarea vestii ca Harry si Meghan vor avea inca un copil

Dupa ce a dezvaluit in noiembrie ca a pierdut o sarcina, Meghan a anuntat recent ca asteapta al doilea copil. Reactia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a intarziat sa apara.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )