Libnet.ro
UNICEF

17:45

Printul mostenitor al Arabiei Suadite: Un razboi cu Iranul ar provoca prabusirea totala a economiei globale

Adevărul Adevărul,
Printul mostenitor al Arabiei Suadite: Un razboi cu Iranul ar provoca prabusirea totala a economiei globale

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat duminica, intr-un interviu, ca preturile petrolului ar putea creste la un nivel inimaginabil daca lumea nu se va uni pentru a descuraja Iranul, dar a spus ca ar prefera o solutie politica, nu una militara, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Printul mostenitor al Arabiei Saudite spune ca isi asuma responsabilitatea decesului lui Jamal Khashoggi

Printul mostenitor saudit, Mohammed bin Salman, isi asuma responsabilitatea crimei impotriva jurnalistului disident Jamal Khashoggi, prin prisma faptului ca se afla sub observatia lui, conform declaratiilor acestuia pentru PBS, scrie Mediafax citand Reuters.

Printul mostenitor saudit prefera o solutie pasnica in conflictul cu Iranul

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat duminica, intr-un interviu, ca preturile petrolului ar putea creste la un nivel inimaginabil daca lumea nu se va uni pentru a descuraja Iranul, dar a spus ca ar prefera o solutie politica, nu una militara, transmite Reuters.

Printul mostenitor saudit si-a asumat asasinarea jurnalistului JamalKhashoggi

Printul mostenitor saudit, Mohammad bin Salman, a spus ca isi asuma responsabilitatea asasinarii jurnalistului disident Jamal Khashoggi, dar a subliniat ca a aflat despre aceasta dupa comiterea faptelor, a informat joi canalul american de televiziune PBS, noteaza agentia France Presse, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )