Libnet.ro
UNICEF

08:47

Prioritatile Romaniei. Presedintele Iohannis a vorbit cu cancelarul Austriei despre obiectivele tarii noastre in timpul presedintiei rotative a UE

B1 B1,
Prioritatile Romaniei. Presedintele Iohannis a vorbit cu cancelarul Austriei despre obiectivele tarii noastre in timpul presedintiei rotative a UE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a discutat, joi, cu Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, despre prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, dar si despre vizita pe care oficialul. continuă pe B1

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu presedintele Consiliului European si premierul Finlandei! Despre ce au vorbit cei trei oficiali

Presedintele Iohannis a discutat cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European, si Juha Sipila, premierul Finlandei, despre modalitatile de cooperare pentru pregatirea Summit-ului de la Sibiu si a viitoarei Ag.

BASESCU DESPRE DISCURSUL PREMIERULUI: Nu pune degetul pe niciuna dintre prioritatile Romaniei

Senatorul Traian Basescu a declarat astazi ca discursul premierului Viorica Dancila din plenul Parlamentului referitor la programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene este unul corect din punct de vedere al limbajului de lemn bruxellez, dar care nu pune degetul pe nimic din ceea ce inseamna prioritatile Romaniei.

intalnire la Bruxelles intre Klaus Iohannis si cancelarul austriac Sebastian Kurz

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi, la Bruxelles, cu Sebastian Kurz, cancelarul Republicii Austria, despre vizita pe care oficialul austriac urmeaza sa o efectueze in Romania, in 21 decembrie, si despre pr.

CSM isi alege conducerea. Presedintele Iohannis, participa la eveniment

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege miercuri presedintele si vicepresedintele, la sedinta anuntandu-si participarea, ca si in alti ani, si presedintele Klaus Iohannis. in timp ce.

CARMEN DAN: Presedintele Iohannis sicaneaza activitatea Guvernului

Ministru Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat ieri, la Romania Tv, ca presedintele Klaus Iohannis sicaneaza activitatea Guvernului, calificand drept dovada clara de imaturitate politica refuzul acestuia de a semna decretele de revocare a ministirlor Transporturilor si Dezvoltarii si de numire a unor inlouitori.

Presedintele Iohannis a sesizat CCR asupra OUG care modifica acte normative in educatie, cercetare si sanatate

Klaus Iohannis a sesizat, joi, CCR in legatura cu OUG 96/206 care modifica acte normative in domeniile educatiei, cercetarii, formarii profesionale si sanatatii, sustinind ca Parlamentul a eliminat unele.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )