Libnet.ro
UNICEF

09:00

PRIVATIZARE OLTCHIM. Divergente intre Diaconescu si seful Privatizarii privind semnarea ...

România Liberă România Liberă,
PRIVATIZARE OLTCHIM. Divergente intre Diaconescu si seful Privatizarii privind semnarea ...

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, i-a comunicat lui Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei pentru vanzarea actiunilor statului la Oltchim, ca spera sa semeneze luni contractul de vanzare-cumparare, dar Diaconescu a afirmat ca trebuie sa studieze acordul si nu a oferit un termen concret pentru semnare, potrivit Mediafax. Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret, pentru titlurile . continuă pe România Liberă

PRIVATIZARE OLTCHIM. Remus Vulpescu: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. ...

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului Oltchim, precizand ca nu a fost descoperita nicio indoiala cu privire la posibilitatea acestuia de a-si onora propunerea facuta, potrivit b1. ro. Intrebat daca considera ca privatizarea Oltchim a fost un succes, Vulpescu a raspuns: Nu este momentul pentru acest verdict. Astazi s-a intamplat ceva inevitabil, era o etapa, nu este o privatizare finalizata.

Oltchim TV. Dan Diaconescu s-a batut pe umar cu seful OPSPI si acuza statul ca face ...

Deschiderea ofertelor pentru privatizarea firmei Oltchim, odinioara un gigant chimic est-european, a semanat ieri cu un spectacol bulevardier, in care patronul OTV, Dan Diaconescu, s-a batut pe umar cu seful OPSPI, acuzand statul ca face jocurile PCC. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) nu a primit ieri mai multe oferte decat acum trei zile pentru privatizarea uzinei chimice valcene Oltchim, alti potentiali investitori importanti, asteptati de Guvern, .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Fenechiu, despre castigarea licitatiei Oltchim de catre Dan ...

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, vineri, pentru Mediafax, dupa anuntul privind castigarea licitatiei pentru pachetul majoritar la Oltchim de catre Dan Diaconescu, ca, din punctul sau de vedere, este vorba despre o gluma de prost gust si a adaugat: Saraca tara!. Saraca tara! Haideti sa vedem ca banii acestia cu care a licitat Dan Diaconescu, n. r. ) sunt undeva. Eu ma intreb cand incetam sa mai glumim cu tara asta? Cand incercam sa ne luam in serios. Chiar nu se poate face .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu spune ca are BANII pentru Oltchim. ...

Dan Diaconescu a declarat vineri seara, ca are banii necesari pentru a achita contravaloarea Oltchim, insa a evitat sa spuna care este numele firmei care ii este partenera in achizitionarea combinatului din Ramnicu-Valcea. Diaconescu a spus ca nu va vinde combinatul, dar angajatii acestuia vor deveni actionari, potrivit rtv. net. Dan Diaconescu s-a aratat mirat de reactia premierului Victor Ponta fata de privatizarea Oltchim. El spune Diaconescule, infractorule, adu banii. Sa vedeti cum o sa .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu: in general sunt numarul unu. ...

Dan Diaconescu spune ca privatizarea Oltchim a fost curata, pentru ca nu a dat spaga si, totusi, a luat combinatul. Otchim a redevenit pamant romanesc, iar romanii au redevenit proprietari ai Oltchim, a spus Dan Diaconescu. El a adaugat ca locurile de munca vor fi pastrate si productia combinatului va continua. Prima privatizare televizata in direct in Romania a fost una foarte curata. In general sunt numarul unu, lucrurile erau clare. Va anunt ca nu am dat spaga nici domnului Vulpescu, .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Sova: Sper ca Dan Diaconescu nu a cumparat Oltchim din ratiuni ...

Senatorul PSD Dan Sova a declarat, vineri, ca spera ca Dan Diaconescu sa nu fi vazut privatizarea Oltchim intr-o cheie politica si ca va trata cu toata seriozitatea aceasta investitie, astfel incat combinatul sa fie repus pe picioare si sa-si continue activitatea, potrivit Mediafax. Sper ca domnul Diaconescu sa fi tratat cu toata seriozitatea problema asta si sper sa fie constient de faptul ca trebuie sa plateasca pretul in maxim zece zile, ca trebuie sa plateaca restantele salariale si sa .

Cine pune mana pe Oltchim? Surse: Dan Diaconescu, cea mai buna oferta

UPDATE16:00 - Licitatia cu strigare pentru privatizarea Oltchim nu va mai avea loc. Potrivit unor surse, oferta lui Dan Diaconescu pentru Oltchim este castigatoare. UPDATE13:20 -Oferta lui Dan Diaconescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )