Libnet.ro
UNICEF

17:16

Privatizarea Oltchim, cel mai mediatizat subiect

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Privatizarea Oltchim, cel mai mediatizat subiect

Un raport realizat de mediaTRUST Romania arata ca privatizarea Oltchimului a fost subiectul principal al publicatiilor centrale si locale in perioada 1 august - 24 septembrie, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa 89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum vede acuzatiile premierului Victor Ponta care a sustinut ca PDL este implicat in cazul lui Dan Diaconescu si a licitatiei pentru Oltchim. Ponta indiscutabil este cel mai slab premier pe care Romania l-a .

Vasile Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa '89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de familii lor

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, informeaza Mediafax.

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Vosganian: Privatizarea Oltchim este o farsa, e cea mai trista dovada ca Romania nu are politica industriala

Privatizarea Oltchim, asa cum s-a derulat,este o farsa; e cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala si ca singurul mod in care intelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei.

Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT, neexistand solicitare a ...

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, potrivit Mediafax. Referitor la informatia transmisa de mass-media luni, 24 septembrie 2012, privind trecerea pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a subiectului privatizarii Oltchim, Administratia Prezidentiala face .

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens.

Privatizarea Oltchim nu figureaza pe ordinea de zi a CSAT, nu exista nicio solicitare a guvernului in acest sens - Administratia Prezidentiala

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si nici nu a fost inclus pe ordinea de sedinta de joi, 27 septembrie, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, precizeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Relu Fenechiu: Lui Daniel Chitoiu nu i se poate reprosa nimic in legatura cu privatizarea Oltchim. Dan Diaconescu ar putea raspunde penal

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a afirmat, luni, ca ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, nu i se pot aduce acuze in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, in schimb, Dan Diaconescu ar putea raspunde penal.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )