Libnet.ro
UNICEF

18:45

Privatizarea Oltchim: Toate cele 4 oferte depuse de investitori au fost acceptate la licitatie

B1 B1,
Privatizarea Oltchim: Toate cele 4 oferte depuse de investitori au fost acceptate la licitatie

Toate cele 4 oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, urmand ca licitatia cu strigare sa aiba loc vineri, la ora 12:00. Ofertantii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au fost. continuă pe B1

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 40 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 13,4 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Cine pune mana pe Oltchim? Toate ofertele au fost acceptate. Licitatia a inceput la ora 12.00

30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu.

Cine pune mana pe Oltchim? Toate ofertele au fost acceptate si voi fi deschise la ora 12.00

30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu.

Omul de afaceri Stefan Vuza a retras cele doua oferte existente pentru preluarea Oltchim si va inainta joi una noua, imbunatatita

UPDATE 15:50 Omul de afaceri Stefan Vuza va inainta joi o noua oferta, imbunatatita, pentru preluarea Oltchim, dupa ce miercuri a retras cele doua oferte depuse initial luni. Amanarea privatizarii.

TOATE ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim au fost ACCCEPTATE.

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Aceste oferte au fost prezentate de seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, joi dimineata, intr-o conferinta organizata la Ministerul Economiei, principalii investitori interesati de privatizarea combinatului Oltchim. Licitatia pentru a stabili noul proprietar al Oltchim va avea loc la ora .

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: TOATE ofertele depuse au fost ACCCEPTATE. ...

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Compania PCC, actionar minoritar al Oltchim, a depus oferta atat pentru cumpararea actiunilor detinute de Ministerul Economiei la Oltchim, cat si pentru preluarea creantelor AVAS si Electrica asupra combinatului chimic, evaluate la 410 milioane de euro, scrie Mediafax. Omul de afaceri Stefan Vuza a depus doua oferte pentru achizitia actiunilor .

INTERAGRO, implicat in privatizarea Oltchim

UPDATE 4: Interagro, implicat in privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Victor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor.

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: COMISIA s-a retras pentru ANALIZAREA OFERTELOR. ...

13:50 - Comisia se retrage pentru a analiza ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim. 13:45 - Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Stefan Vuza, pentru actiunile detinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei, potrivit Realitatea. net. 13:40 - Oferta Chimcomplex, pentru cumpararea individuala a pachetului de actiuni, este de 18. 097,6 lei. Pentru cumparare in bloc, oferta este de 221. 597,6 lei. 13:30 - Oferta PCC pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim .

VIDEO PRIVATIZAREA OLTCHIM, CU SCANDAL. Dan Diaconescu a fost ADMIS: Domnul Vulpescu a inventat ...

14:30 - Dan Diaconescu a povestit ce s-a intamplat la depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim: Domnul Vulpescu a inventat tot felul de tertipuri impreuna cu secretarele sale - Nu merge imprimanta, mai luati o cafea. In spatele acestei amabilitati, se afla jaful pus la cale de domnul Vulpescu. 13:10 - Remus Vulpescu: Ordinea in care am enumerat companiile ofertante este ordinea cronologica in care au fost depuse. Vulpescu a adaugat ca primele trei companii a inaintat ofertele .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )