Libnet.ro
UNICEF

09:30

PRIVIND POLITIA DE FRONTIERA SI GARDA DE COASTA: Parlamentul European si Consiliul au ajuns la un acord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIVIND POLITIA DE FRONTIERA SI GARDA DE COASTA: Parlamentul European si Consiliul au ajuns la un acord

Ambasadorii la UE au confirmat, astazi, in numele Consiliului, acordul informal la care s-a ajuns intre reprezentantii Parlamentului European si presedintia romana a Consiliului UE cu privire la un regulament privind Politia de frontiera si Garda de Coasta la nivel european. continuă pe Ziarul Bursa

Sondaj. Pentru ce partid sau alianta de partide veti vota la alegerile pentru Parlamentul European din acest an?

Suntem foarte aproape de momentul alegerilor pentru Parlamentul European. Listele de candidati sunt publice, campania electorala a inceput deja, neoficial, scrie profesorul Dan Voiculescu, pe blog. Oare se va.

PPE, creditat in continuare drept primul grup in Parlamentul European

Formatiunile de centru-drepta ar urma sa ramana prima forta politica in Parlamentul European PE) in alegerile europene de la 23-26 mai, in pofida unei ascensiuni a nationalistilor eurosceptici, releva un sondaj publicat astazi.

SONDAJ euroalegeri: PPE, creditat in continuare drept primul grup in Parlamentul European, iar extrema dreapta cu un avans important

Formatiunile de centru-dreapta ar urma sa ramana prima forta politica in Parlamentul European PE) in alegerile europene de la 23-26 mai, in pofida unei ascensiuni a nationalistilor eurosceptici, releva un sondaj publicat vineri, relateaza Reuters.

Parlamentul European nu renunta la Kovesi. Tajani: O sprijinim in continuare pentru functia de procuror-sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, spune ca este ingrijorat de vestea ca Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )