Libnet.ro
UNICEF

08:00

IN PRIVINTA ACORDULUI DE BREXIT Theresa May, acuzata in Parlament de inducere in eroare a deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIVINTA ACORDULUI DE BREXIT Theresa May, acuzata in Parlament de inducere in eroare a deputatilor

Premierul britanic Theresa May a fost acuzat, ieri, ca a cautat sa induca in eroare parlamentarii privind acordul Brexitului, dupa ce a refuzat initial sa publice un aviz juridic susceptibil sa consolideze opozitia fata de acest text, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIVINTA ACORDULUI DE BREXIT Theresa May, acuzata in Parlament de inducere in eroare a deputatilor

Premierul britanic Theresa May a fost acuzat, ieri, ca a cautat sa induca in eroare parlamentarii privind acordul Brexitului, dupa ce a refuzat initial sa publice un aviz juridic susceptibil sa consolideze opozitia fata de acest text, relateaza AFP.

Brexit: Partidul nord-irlandez DUP anunta ca va vota mpotriva acordului obtinut de Theresa May

Partidul nord-irlandez care sustine in Parlamentul de la Londra guvernului premierului Theresa May va vota impotriva acordului de divort cu UE convenit de sefa guvernului cu Bruxellesul in votul-cheie de saptamana viitoare, a declarat marti seara unul dintre parlamentarii sai, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Razboi intre Parlament si Theresa May inainte de votul pe acordul de Brexit: Decizie importanta impotriva premierul britanic

Lovitura pentru premierul britanic Theresa May inainte de votul decisiv privind acordul de iesire din Uniunea Europeana din 11 decembrie! Camera Comunelor din Parlamentul de la Londra a acuzat Guvernul de ofensa.

Lovitura pentru Theresa May: Guvernul sau, gasit vinovat de ultraj la adresa Parlamentului

Deputatii britanici i-au aplicat o lovitura dura premierului Theresa May marti, stabilind prin vot ca Guvernul sau se face vinovat de ultraj la adresa Parlamentului, dupa ce a refuzat sa publice integral avizul juridic britanic cu privire la proiectul acordului Brexitului, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )