Libnet.ro
UNICEF

06:45

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Saptamana viitoare vom sesiza Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei

PNL va sesiza saptamana viitoare Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei, a anuntat, joi, liderul PNL, Ludovic Orban, precizand ca liberalii au cerut si Avocatului Poporului sa ridice exceptie de neconstitutionalitate.

UNJR critica OUG pe legile justitiei si cere Guvernului sa revina asupra unor prevederi

OUG pe legile justitiei contine o serie de prevederi care incalca principiul separarii carierei judecatorilor de cea a procurorilor si modifica conditiile de accedere la instanta suprema, reprezentand un pas enorm inapoi fata de forma anterioara a statutului acestor doua profesii, avertizeaza UNJR, potrivit Mediafax.

REVOLTA magistratilor: Sute de judecatori si procurori protesteaza pe treptele Palatului de justitie din Capitala fata de OUG prin care sunt modificate legile justitiei (VIDEO)

Aproximativ 200 de magistrati protesteaza vineri seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti. Acestia contesta modificarile facute la legile justitiei prin ordonanta de urgenta adoptata de.

Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, fata de ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei.

Toader raspunde criticilor pe OUG pentru legile justitiei: Am trimis o scrisoare catre Timmermans. Despre dosarul penal nu i-a spus

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, intrebat cum raspunde criticilor aduse OUG pe legile justitiei, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in care i-a prezentat ordonanta de modificare a legilor justitiei. Demnitarul a adaugat ca nu l-a anuntat pe comisarul european despre ancheta deschisa de Adina Florea in care este vizat.

Toader raspunde criticilor pe OUG pentru legile justitiei: Am trimis o scrisoare catre Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, intrebat cum raspunde criticilor aduse OUG pe legile justitiei, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in care i-a prezentat ordonanta de modificare a legilor justitiei.

Plenul CSM va decide luni ce demersuri va lua n legatura cu OUG pe legile justitiei

Consiliului Superior al Magistraturii anunta ca va dezbate luni, in plen, la ora 10. 00, efectele adoptarii OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor necesare a fi intreprinse.

Noi critici lansate de magistrati privind Ordonanta care modifica din nou legile justitiei: Un pas enorm napoi

Ordonanta de urgenta care modifica din nou legile justitiei contine o serie de prevederi care incalca principiul separarii carierei judecatorilor de cea a procurorilor si modifica conditiile de accedere la instanta suprema, reprezentand un pas enorm inapoi fata de forma anterioara a statutului acestor doua profesii, avertizeaza Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR).

OUG pe legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficia

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate ieri in Monitorul Oficial.

OUG pe legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate ieri in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )