Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pro TV, amendat de CNA pentru mai multe editii La Maruta: ce aspecte au fost reclamate si ce suma plateste postul

Adevărul Adevărul,
Pro TV, amendat de CNA pentru mai multe editii La Maruta: ce aspecte au fost reclamate si ce suma plateste postul

Postul Pro TV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru mai multe editii ale emisiunii La Maruta, difuzate in luna octombrie a anului trecut, in care nu a fost respectat dreptul la viata privata. continuă pe Adevărul

Antena 1, amendata de CNA pentru Mireasa pentru fiul meu si Observator: care au fost motivele si ce suma trebuie sa plateasca postul

Postul Antena 1 a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru mai multe editii ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu si ale programului de stiri Observator in care nu s-au respectat prevederile legislatiei audiovizuale privind protectia minorilor.

Curtea Constitutionala a declansat batalia pentru Justitie: Anchetarea celebrei OUG 13 a scos la iveala mai multe probleme ale sistemului judiciar romanesc

Anchetarea modului in care a fost emisa celebra OUG 13 a scos la iveala mai multe probleme ale sistemului judiciar romanesc. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, intr-un interviu la Antena 3, ca se va intalni cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru a discuta despre ancheta legata de OUG 13. El a sugerat ca nu exclude o demisie a celor doi.

Politia din Constanta a deschis o ancheta, dupa ce un om de afaceri a fost gasit spanzurat. Barbatul detinea mai multe restaurante si cafenele

Un om de afaceri din Constanta, care detinea mai multe restaurante si cafenele, a fost gasit spanzurat, intr-un complex rezidential din zona Mamaia Sud. Astfel, politistii fac cercetari, pentru a descoperi circumstantele in care s-a produs decesul.

Am inceput sa observam mai multe atacuri cibernetice asupra bancilor din Romania

Anul trecut am inceput sa observam mai multe atacuri cibernetice asupra bancilor din Romania, a declarat Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova la Kaspersky Lab, adaugand: Daca pana acum eram considerati o piata neatractiva pentru infractorii cibernetici, lucrurile incep sa se schimbe, din pacate.

Consultant imobiliar, despre impactul protestelor asupra pietei romanesti: Investitorii pun mai multe intrebari

Investitorii imobiliari activi pe piata locala sunt precauti in prezent, avand in vedere recentele schimbari politice de la nivel mondial, la care s-au adaugat si protestele din Romania, si pun mai multe intrebari decat de obicei despre situatia de la nivel local, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei de consultanta imobiliara JLL Romania, Silviana Petre Badea.

Referendumul lui Erdogan a dus la escaladarea conflictele diplomatice dintre Turcia si mai multe state europene VIDEO

Mai multe orase europene mari cu puternica minoritate turca au interzis mitingurile electorale pe care autoritatile de la Ankara ar fi vrut sa le organizeze in sprijinul unui DA pentru schimbarile constitutionale care vor fi decise daca trece referendumul din 16 aprilie.

Trei tineri de 18 ani, arestati dupa ce au jefuit mai multe persoane, prin violenta, pe o strada principala din Vaslui

Trei tineri de 18 ani au fost arestati preventiv pentru talharie calificata si tentativa de talharie dupa ce, cu fetele acoperite, au jefuit mai multe persoane, prin violenta, pe o strada principala din municipiul Vaslui.

Formalizarea Europei cu mai multe viteze, certificatul de deces al proiectului european

Formalizarea Europei cu mai multe viteze printr-o declaratie oficiala a liderilor UE nu va insemna altceva decat certificatul de deces al proiectului european, considera deputatul european Iuliu Winkler UDMR, PPE), intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

Jaroslaw Kaczynski, seful partidului de guvernamant din Polonia: Ideea unei Europe cu mai multe viteze este o tentativa de destructurare a UE

Ideea unei Europe cu mai multe viteze reprezinta o tentativa de destructurare a Uniunii Europene, a declarat Jaroslaw Kaczynski, liderul partidului conservator Lege si Justitie PiS), aflat la putere in Polonia.

Jaroslaw Kaczynski critica ideea unei Europe cu mai multe viteze si respinge asociarea cu Marine Le Pen

Ideea unei Europe cu mai multe viteze este numai o tentativa de a dezmembra Uniunea Europeana, a declarat luni liderul partidului polonez de guvernare, PiS, Jaroslaw Kaczynski. Acesta a respins si ideea unei iesiri a Poloniei din UE si faptul ca ar sustine ideiile liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )