Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pro Moldova sustine ca PSRM utilizeaza organele de drept pe post de bata politica pentru infricosarea lui Stefan Gatcan

Adevărul Adevărul,
Pro Moldova sustine ca PSRM utilizeaza organele de drept pe post de bata politica pentru infricosarea lui Stefan Gatcan

Partidul Pro Moldova, condus de Andrian Candu, condamna comportamentul profund anti-democratic cu tenta totalitara a conducerii Partidului Socialistilor, care confunda institutiile statului cu proprietatea lui Igor Dodon si utilizeaza justitia si organele de drept pe post de bata politica pentru infricosarea celor care nu sunt de acord cu metodele socialiste de administrare a statului si reinterpretare a democratiei. continuă pe Adevărul

Ion Chicu, despre intalnirea dintre grupul Pro Moldova si fractiunea Sor: Devoratorii de miliarde ies din vizuini

Premierul Ion Chicu i-a atacat pe deputatii din grupul Pro Moldova si cei din Partidul Sor, dupa ce acestia s-au intalnit pentru a discuta despre necesitatea de a demite Guvernul. Prim-ministrul a dat de inteles ca parlamentarii respectivi sunt implicati in frauda bancara din R. Moldova si ca isi doresc sa revina la putere pentru a-si continua actiunile ilegale.

Un deputat socialist paraseste fractiunea si adera la Pro Moldova: Am ajuns sa-mi fie rusine sa privesc in ochi colegilor mei de breasla

Deputatul Partidului Socialistilor Stefan Gatcan, medic de profesie, ales in Parlament pe circumscriptia Hancesti, a anuntat ca paraseste fractiunea si adera la grupul Pro Moldova, condus de Andrian Candu.

Grupul Pro Moldova si Partidul Sor, la discutii privind necesitatea demiterii Guvernului Chicu

Grupul parlamentar Pro Moldova anunta ca, dupa ce a lansat invitatie deschisa pentru toate partidele parlamentare responsabile pentru stabilirea prioritatilor Guvernului anti-criza, primele discutii au avut loc astazi, 29 iunie, cu deputatii din Partidul Sor, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )